Přejít na obsah

Octavia 1.8T RS

Doporučené příspěvky

Matty no možná to tak dopadne ale raději bych ji už měl také přezutou :-))))

matysekchp jj DVD i TV tuner....NAVI má RGB vstup doplníš modulem RGB/AV pro připojení a můžeš připojovat věci libovolně :-)))třeba i propojíš do tech LCD co mám v opěrkách atd pokud potřebuješ něco namontovat napiš SZ neni problem dělám tyto věci......Mrs :-))

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...

Klucí víte jak to je kovářova že ...... :-)))

Mám už nějaký ten tok připravený na auto jeden doplněk tajný :-)))))a prostě mě i štve že to tam nemám ale neni čas......upravy jsou v hlavě :-)))))) Ted aktualně je Okta na 16ALU a jezdí i v tomto nečase občas :-)))))

M. fotos bude....ted v mrazu mě praskla od MILOTECU poslední věc co tam byla (stříška zadního okna prodloužení střechy to ploché) stejně tam bylo od Milotecu pouze asi 3 věci je to dle mě nekvalitní asi jak co???....

takže koupím nějakou novou nechám olakovat........M.

Odkaz ke komentáři

počkej, to ti prasklo to prodlužko střechy - pás v horní části zadního skla? Pf, jsem taky uvažoval o koupi, ale když to praská ;) :)

Abych to zase po pár dnech kupoval nový.. jak dlouho to máš chlape? je to pěkná věc to prodloužení, snad to nějak nebude zavazet 3. brzdovýmu světlu :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Mišel,

Mám to tam cca 6let a až ted to prasklo dostala se pod to zřejmě voda a zmrzla........nedavno jsem na to koukal že se někde po tech letech odfouklo takže chyba má že jsem to včas nově nenalepil............koupím novou ......dám fotky jak to prasklo protože to je celkem zajímavé.....:-)))))brzdovce to nevadí koukni snad to bude někde u mě na začátku na fotce.........M.

Odkaz ke komentáři
Zrovna včera si to prohlížel kamarád co mu dělám dodělávky na to scoutu co je v mém téma....a řikal sám od sebe hele toje na tom necháno hrozný práce to nejde ani prodat kdyby si to někdy chtěl :-)))jj je to hrozný ale vše stárne....:-)))

M.

Martine to ma kamarad pravdu, tvoje octavia nejde prodat je proste NEMA CHYBU i když starne :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ale stoji tolik, co pulka tvyho auta. :palec: Ja je chtel v cerny a v 17", ale tolik penez jsem za ne dat nechtel. :lool: Jedno kolo stoji asi 7.500 Kc.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Martas,ty kola sou stejnak mrda!!Uz na zlutakovi byly masakr a i u tebe jsou a aspon,ze ty se zachranily,kdyz uz Fandovi zlutak zmizel.. :P

Houmik: Superlegerra se uz nedela,misto nich je Ultralegerra a ta stoji v 18" nejakych 8900 tusim,takze tady to muselo byt obdobny.. :palec: A co vim,tak Martas je mel za luxusni.. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...