Dakie Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 taky přeji vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Ježíš až ted na to koukám takže všem moc Děkuji!!!! :-)))))))))))) jinak teda přes pracovní chaos mám kárku stále na letních OZ.....vzhledem že používám ještě služebáka tak jsem v klidu ten je už na zimních:-))))ale přezout musím to bude rozdíl 19-16 :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Martine,tak když máš ještě služebáka,tak ani tu krásku nepřezouvej:-),ono to zase s tou zimou nebude takové dramatické:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Pekna skoda,ale koukam,ze tam mas origo navi a prehrava ti to dvd?Nebo jak to tam mas udelane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Matty no možná to tak dopadne ale raději bych ji už měl také přezutou :-)))) matysekchp jj DVD i TV tuner....NAVI má RGB vstup doplníš modulem RGB/AV pro připojení a můžeš připojovat věci libovolně :-)))třeba i propojíš do tech LCD co mám v opěrkách atd pokud potřebuješ něco namontovat napiš SZ neni problem dělám tyto věci......Mrs :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tohle auto má tady na fóru mezi OI moje největší uznání a myslím, že patří do popředí a ne na předposlední stránku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Nezvycajny sposob upovania, ale mas sakra recht ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Moc pěkná octička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Jeee děkuji že někdo vyhrabal mé téma :-)))) jj fotky jsou změny moc už né ale okta je stále ve stejné kondici !!!!! :-)))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tak kamo udelej refresh a hod naky novy fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 přesně Marťas, udělej garážfoto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Klucí víte jak to je kovářova že ...... :-))) Mám už nějaký ten tok připravený na auto jeden doplněk tajný :-)))))a prostě mě i štve že to tam nemám ale neni čas......upravy jsou v hlavě :-)))))) Ted aktualně je Okta na 16ALU a jezdí i v tomto nečase občas :-))))) M. fotos bude....ted v mrazu mě praskla od MILOTECU poslední věc co tam byla (stříška zadního okna prodloužení střechy to ploché) stejně tam bylo od Milotecu pouze asi 3 věci je to dle mě nekvalitní asi jak co???.... takže koupím nějakou novou nechám olakovat........M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 počkej, to ti prasklo to prodlužko střechy - pás v horní části zadního skla? Pf, jsem taky uvažoval o koupi, ale když to praská ;) :) Abych to zase po pár dnech kupoval nový.. jak dlouho to máš chlape? je to pěkná věc to prodloužení, snad to nějak nebude zavazet 3. brzdovýmu světlu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj Mišel, Mám to tam cca 6let a až ted to prasklo dostala se pod to zřejmě voda a zmrzla........nedavno jsem na to koukal že se někde po tech letech odfouklo takže chyba má že jsem to včas nově nenalepil............koupím novou ......dám fotky jak to prasklo protože to je celkem zajímavé.....:-)))))brzdovce to nevadí koukni snad to bude někde u mě na začátku na fotce.........M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Moc krasna Octa Martine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Zdarec, moc krásná octávečka :) paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Zrovna včera si to prohlížel kamarád co mu dělám dodělávky na to scoutu co je v mém téma....a řikal sám od sebe hele toje na tom necháno hrozný práce to nejde ani prodat kdyby si to někdy chtěl :-)))jj je to hrozný ale vše stárne....:-))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Zrovna včera si to prohlížel kamarád co mu dělám dodělávky na to scoutu co je v mém téma....a řikal sám od sebe hele toje na tom necháno hrozný práce to nejde ani prodat kdyby si to někdy chtěl :-)))jj je to hrozný ale vše stárne....:-))) M. Martine to ma kamarad pravdu, tvoje octavia nejde prodat je proste NEMA CHYBU i když starne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 JJ debatili jsme o tom celkem dlouho při práci na jeho Octavii a je to usměvné kolik času to vzalo než to bylo jak to je ..... je to prostě koníček určitě lepší než sedět v hospodě :-)))))))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 JJ debatili jsme o tom celkem dlouho při práci na jeho Octavii a je to usměvné kolik času to vzalo než to bylo jak to je ..... je to prostě koníček určitě lepší než sedět v hospodě :-)))))))))) Mrs. Tak to s tebou plně sohlasím, ne- li jít na pivo tak radsi něco do auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ale zase určitě na pivo zajít o tom zase žádná :-)))))ale někteří tam sedí každý den a maj jen chytré řeči tak jsem to myslel :-))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Tak Octavěnka dostala kompletní udržbu zde nějaké foto mimo vše ostatní také nové komplet brzdy..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Je krásná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) Děkuji Hynku nějak jsem to ted oprášil a když na to nemám čas tak s ní aspon jezdím ted do práce at to nezrezne :-)))))) Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 ty kola se mi porad libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ty kola jsou neskutecni SEX!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) Ale stoji tolik, co pulka tvyho auta. Ja je chtel v cerny a v 17", ale tolik penez jsem za ne dat nechtel. :lool: Jedno kolo stoji asi 7.500 Kc. Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Martas,ty kola sou stejnak mrda!!Uz na zlutakovi byly masakr a i u tebe jsou a aspon,ze ty se zachranily,kdyz uz Fandovi zlutak zmizel.. :P Houmik: Superlegerra se uz nedela,misto nich je Ultralegerra a ta stoji v 18" nejakych 8900 tusim,takze tady to muselo byt obdobny.. A co vim,tak Martas je mel za luxusni.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) Vzdyt ja vim, co to je za kola. Rikam, ze jsem je chtel na svoje v 17" a v cerny barve. Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 fakt bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.