Sádlič Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Zdravim všechny chtěl bych se jen zeptat, na svém scoutu 2.0tdi 103kW typ motoru BMM jsem si všiml, že když na volnoběh pomalu přidávam plyn tak je cítit jak se motor asi v 1700 otáčkách roztřese (není to nic velkého ale je´to citit) a potom ručička na otáčkoměru vibruje není vůbec ustalena a dela to jen nad tech 1700 otáček. je to normální nebo nevíte někdo co by s tim mohlo byt??? jiank auto jede normalne, tak prave nevim jestli je to spatne nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 normalni to neni, kolik na tom mas najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 no už v tom není původní motor nebot ten se mi vysral tak že jsem sehnal jinej a ten by mel mit udajne 130000 nalitano ale kdovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 copak? klika? za jizdy to cuka? pri tahu? nebo to jen cejtis v kastli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 nn 2 ojnice se rozplitli. No obcas kdyz tomu slapnu tak se stane ze to jednou nebo dvakrat cukne v tech 1700 otackach a pak nic a zas pohodicka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 (upraveno) piskne to? Upraveno Červenec 7, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 nn nic nepiska, rikam auto jezdi jak ma jen občas když tomu slapnu tak nejčastěji na dvojce při 1700 otáčkách to auto sebou skubne ale jen jednou nebo dvakrát. a to chveni je citit jen když stojis a na neutral zacnes pridavat plyn tak při tech 1700 ot. se to zacne chvet a rucicka zacne litat +-50 otáček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 zkus odpojit na chvili EGR, jinak by to chtelo nalogovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 zejtra snad budu mit cas vyzkouset ten EGR a co by si chtel nalogovat??? mam diagnostiku a zakladni kontrola nic nehlasi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 pro zacatek log vstriku, ale muze to byt i DMF.. filtry (palivak a vzduchac) mas jak stary? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 vstřiky jsou v cajku podle diagnostiky je vse v norme a vzduchovej filtr jsem menil před týdnem a palivovej si nejsem jistej jestli se menil při vymene toho motoru. tim DMF myslis dvouhmotu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 jj DMF = dvouhmota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 No dvouhmotu mam novou celou novou, protoze ta se delala pri ty vymene motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Tak už je to vyřešeno, v servise zjistili, že jsem měl v motoru vstřiky z jedničkového superba :D tak že poděl největšího kalibru. Tak teď mi tam dávají nový a spravný tak snad už bude vše v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.