Guest thomasD Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Zdravím pánové, už pár měsíců pocituji že při rozjezdu mi auto cuká. Není to ale pokaždé, pokud se rozjíždím v klidu nic se nestane. Pokud je ale rozjezd svižnější tak to jakoby vynechá a když se motor dostane do vyšších otáček přestane to. Diagnostika nic neukázala proto se obracím na Vás. nemáte nebo nesetkal jste se někdo s podobným problémem? díky Info: 2006, OII, 103kw, 2,0Tdi. 249.xxxtis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 zkus odpojit kabel od EGRu. Vstriky si meril? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest thomasD Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 zkus odpojit kabel od EGRu. Vstriky si meril? EGR jsem neodpojil, zkusím to zítra. Vstřiky jsem nemeřil. zítra touto dobou napíši výsledek po odpojení EGR, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Zdravím. Dělalo mi to taky repas turba a vše v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.