marekstod Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Ahoj lidi, na netu jsem našel toto: Nemáte stím někdo zkušenost? Jak a kam tu samolepku nalepit, Co nato PČR? Popřípadě kde sehnat... našel jsem na netu jen jednoho člověka který to inzerujte a to tady : http://www.sonux.cz/show-100/page-4/Tuning-pk103/i-i25844/Nalepky_na_3_brzdove_svetla.html Díky za jakékoliv info... hrozně se mi to líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Tak předevčírem nalepeno... Nevypadá to špatně. ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Teda mě se to líbí. Hlavně je to něco nového. Udělej ještě nějakou fotku z větší dálky, jak to vypadá když za tebou někdo jede. To se lepí zevnitř na sklo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Nn z venku, přes celé to světlo. Zkoušel jsem to fotit z větší dálky ve tmě ale foťák mi to nebral... zkusím to ještě jednou až bude trochu času. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Aha, takže je to samolepka přes celé světlo z venku. Takže u liftbacku by se musela lepit asi na sklo nebo nějak dovnitř, teď si nějak nemůžu vybavit jak to tam vypadá. Trochu jsem kouknul na net a celkem se to rozjelo na VW clubu. Asi taky něco zkusím vymyslet, myslím sám a pak to nechat jen udělat v reklamce na folii. I když ten nápis co máš ty vypadá pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Hele zatím jsem tohle viděl jen na combi, u liftbacku by se to muselo asi řešit tak, že by se sundalo to světlo a lepit to nějak zevnitř jak píšeš. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Vypadá to zajímavě/jinak, ale když padneš na někoho přísnějšího na STK, tak tě za to může vyhodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Srpen 22, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2015 Tuto nálepku mám na autě už 6 let a na technické mi neřekli vůbec nic. Vypadá to zajímavě/jinak, ale když padneš na někoho přísnějšího na STK, tak tě za to může vyhodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Dnes jsem se nudil v práci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Potřebuju názor, mám blikač na brzdové světla nechtěl jsem ho dát na hlavní brzdová světla a třetí brzdové světlo má trvale svítit. Nechtěl jsem ani zasahovat do elektriky brzd. Proto ho napojím na čtvrté dodatečné brzdové LED světlo a umístím na Combíku dolů na plato ke sterači za okno (po stlačení brzdového pedálu blikne pětrát a zůstane svítit nebo ho možná udělám na gravitační čidlo...). Pro dodatečnou bezpečnost, mlhu atp. Nikde jsem se nedočetl zda s tím mohl mít zákon problém? Jen že stará auta můžou ze zákona domontovat třetí brzdové světlo. Jestli k tomu nemá někdo nějaké info? Jinak ta samolepka je vtipná :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Tak problém se zákonem si přivodíš určitě :-) Krom toho,že všechna brzdová světla musí svítit nepřerušovaným světlem,montáž 4.brzdového světla umístěného v ose vozidla(kategorie S3)je až na vyjímky také nepřípustná(dvě mohou být u vozidel,kde je montáž jednoho konstrukčně nemožná.V tom případě ale musí být vedle sebe a co nejblíže ke středu. Jinak ten přerušovač mám zapojený na 3.brzdové a zatím jsem žádný problém neměl.Mám ho ale na přepínač a můžu přepnout do normálního stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Díky za informaci je Škoda, že si nemůžu dělat co chci jako třeba Škoda Octavia III se světlama která oslňují za každých okolností a hovno pomůže nějaká nivelace a automatika a hop a hop přes kopečky, kam se podělo nesmí oslňovat protijedoucí řidiče to už jsou mě milejší CHINA XENON Ready uživatelé Třetí brzdová světla blikající na nějakých Japonských sráčích. Další Čomi-Lomi Gho auta a jejich třpitivá duha která ti rozáří zrcátka krásnými záblesky a ještě lepší když po se to celém děje na předním sklu. Většinou je potkávám v noci nemůžu identifikovat co je to za auta nějaké Japonské sračky... Nevíte co to je zač? Přestane to až někde 50-20m před autem pak to vypadá jako Xenon? Ať žije uplacená homologace... Asi se přestěhuju do USA a koupím si tohle http://www.ebay.com/itm/5D-CURVED-22INCH-280W-OSRAM-LED-LIGHT-BAR-COMBO-OFFROAD-DRIVING-LAMP-CAR-SUV-24-/262500138053?hash=item3d1e3a3c45:g:EccAAOSwc1FXaQlL&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evix Odesláno Listopad 6, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 Ahoj, vy co mate samolepku na brzdovym svetle O2 kombi.. Kde jste to PROSIM sehnaly?? Me se s tim nechce piplat.. PROSIM :( :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal111 Odesláno Listopad 12, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2024 Zdravím kde se da koupit V 11. 7. 2015 at 22:07, marekstod napsal: Ahoj lidi, na netu jsem našel toto: http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/11/4f6ca936a53a169b5a25362a04972eb7.jpg Nemáte stím někdo zkušenost? Jak a kam tu samolepku nalepit, Co nato PČR? Popřípadě kde sehnat... našel jsem na netu jen jednoho člověka který to inzerujte a to tady : http://www.sonux.cz/show-100/page-4/Tuning-pk103/i-i25844/Nalepky_na_3_brzdove_svetla.html Díky za jakékoliv info... hrozně se mi to líbí :) Zdravim Kde se da koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.