Přejít na obsah

Převodovka 1.6 74 akl brno

Doporučené příspěvky

Ahoj, cestou na tuning do Vyškova vytekl olej (převodovka), nechal jsem do pondělí auto v servise a nakonec je to převodovka ... je to na výměnu převodovky :( nevíte někde v brně o repasované za rozumné peníze ?? díky

tak nakonec mazlík má v háji převodovku sehnal jsem jí v ostravě protože v jahodové u brna (asistrans) nejsou schopni sehnat prevodovku, v ostzrave mě stála v repasu se zárukou 12 měsíců 11 000 i s dopravou d ozmíněného autoservisu, samozřejmně i s výměnou spojky je to zhruba 30 000 myslíte si že to je adekvátní cena ??

Odkaz ke komentáři

tak nakonec mazlík má v háji převodovku sehnal jsem jí v ostravě protože v jahodové u brna (asistrans) nejsou schopni sehnat prevodovku, v ostzrave mě stála v repasu se zárukou 12 měsíců 11 000 i s dopravou d ozmíněného autoservisu, samozřejmně i s výměnou spojky je to zhruba 30 000 myslíte si že to je adekvátní cena ??

Tahle cena není nic zvláštního, převodovky na 1.6 74kw měli na diferáku slabé nýty co drží klec, ty se trhaly a dělaly do převodovky díry. Je po nich docela sháňka a tak jsou dražší než na jiné motorizace. Na 1.6 75kw se již montovala převodovka se silnými nýty a tak u těchto vozů závada není. Převodovky jsou záměnné a tak je lepší sehnat tu z 75kw. Člověk nikdy neví jak na tom jsou nýty (nákup převážně vrakoviště) a při razantnějším ježdění a ještě třeba s motorem se zvýšeným výkonem, starší provedení určitě časem zas odejde.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...