Kaby Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Zdravim chtel bych se poptat...mam moznost koupit kozene sedacky s el. posuvem a vyhrevem...ale ani jedno v aute nemam..Je problem nezi komunikaci sedacek a autem nebo je to zcela v poho,staci dokoupit jen climatronik s koleckama na ohrev a bude to po pripojeni fachat....Nekdo nejake rady diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Hoj,mám problém...od výroby mám výbavu Ambiente s nedělenýma sedadlama v zadu a koupil sem kožené,ale dělené a ten spodek nepasuje :) nevím co stím dělat,zda to nechat přečalounit na celek z puvodu,jen pouzit tu kůži,nebo to nejak upravit na karoserii,díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 ja jsem videl 2 typy - presne jak pise nedeleny a ty jsou "napevno" k podlaze a maji jiny uchyceni a potom ty deleny a ty jsou vycvykavaci a daj se odklopit.. jinak reseni... nevim ja jsem s tim taky pekne laboroval az sem sehnal ty co tam maji byt.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hagg Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Zdravím, mám dotaz. Jak jsi dopadl s těma sedačkama? Řeším podbný problém, hlavně mě zajíma jestli ti funguje elektrický posuv.Jak jsi to připojil. Díky Honza hagg@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 na elektrickej posuv s emusí dovédst 4 dráty, + - a CANy, pak to bude fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Včetně automatického nastavení podle toho kterým klíčkem otevřeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 ano včetně paměti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 A co když si pořídím elektrickou jen řidičovu sedačku, bude vše fungovat jak má? Myslím např. i zrcátka a jejich sklápění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 to by jsi musel vymeni i zrcatko.. a dovest kabelaz do neho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Proč? Elektrické už je a pamět je v sedačce, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 (upraveno) to sice je, ale zrcátko potřebuje ještě vědět, do jaké polohy se doštelovat, takže potřebuje poťáky = výměna zrcátka a dotažení kabeláže z dveřní RJ, a somozdřejmě výměna předních dveřních RJ, ty současné nepodporují paměť stačí ti jen řidičova sedačka, spolujezdcova nemá paměť, tím pádem není napojená na CAN, je nepodstatná pro fci paměti a nebo řidičovi sedačky Upraveno Březen 13, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Kdyby mel nekdo zajem je to do celeho vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Co je do celého vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 tak asi ty spesl sedacky ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Jo je to do celeho vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hagg Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Zdravim chtel bych se poptat...mam moznost koupit kozene sedacky s el. posuvem a vyhrevem...ale ani jedno v aute nemam..Je problem nezi komunikaci sedacek a autem nebo je to zcela v poho,staci dokoupit jen climatronik s koleckama na ohrev a bude to po pripojeni fachat....Nekdo nejake rady diky moc Zdar, řešil jsem stejný problém. Koupil jsem taky kožený sedačky s výhřevem a elekktrickým posuvem a montovali se do Octavie Facelift. Výsledek je super a nelituji toho, ale není to tak jednoduchý. Jednak musíš koupit ten zmiňovaný climatron, ale také speciální kabeláž aby ti fungovat ten posuv. Rozhodně si nekupuj ten svazek co nabízejí v Auto ASP (má málo drátů). Já ten můj koupil od tohodle borce http://forum.skodahome.cz/topic/88259-o-ii...p;#entry1377390 a byl super. Mám vyhřívaný i zadní tak nebudeš potřebovat ten druhý svazek. Zapojovali mi to chlapci z cardiagnostiku http://www.cardiagnostik.cz/. Sám bych do toho nešel, znaméná to vymontovat půl auta a je třeba vědět co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brasel Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 dobry den hledal sem snad vsude ale marne je mozne dat foto Demontáž předních sedaček dekuji moc vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Proboha na co foto ? Sedadlo drží na 4 šroubech (xzn). Posuneš sedačku dopředu odšroubuješ vzadu dva šrouby a pak posuneš sedačku dozadu a odšroubuješ dva šrouby ve předu a pak už jen odpojíš konektor od airbagů (samozřejmě s vypnutým zapalováním) a sedačku vytáhneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 to mě taky zajímá. A když je vytáhnu, odpojím bagy, u mě i vyhřívání a pak je tam zas zapnu a našroubuju-bude to všechno fungovat? nestane se nic když se to odpojí, mám v autě pořádný bordel a chtěl bych se na to na jaře vrhnout a pořádně ten interiér vyčistit. Tak uvažuju o vytažení sedaček,ale bojím se jestli se s tím něco nestane. Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brasel Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 no prave 4 srouby ,myslim ze se nic nestane kdyz se predem odpoji baterka a necha se to tak 3min aspon to rikaly ve skodovce ,je mozne foto jak sundat ty sedacky dik moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Baterku odpojovat nemusíš. Jen vypni zapalování a pro jistotu vytáhni klíč ze spínačky abys ho nechtěně nezapl. Vyndej sedačky odpoj konektory výhřev + airbag. Udělej co potřebuješ a pak zapoj konektory a přišroubuj sedačky. A až máš vše hotové, tak pak můžeš zapnout zapalování. Pokud bys zapnul zapalování v době kdy budou sedačky vytažené ven, tak se ti zapíše chyba do jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 (upraveno) Tady ti teda pro jistotu přidávám postup a jak jsem psal výše baterku odpojovat nemusíš pokud budeš mít vypnuté zapalování i když je to tak v dílenské příručce popsané. Dělám to tak běžně .... Demontaz_a_montaz_prednich_sedadel.pdf Upraveno Únor 27, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to napíšu sem. Jdou nějak dotáhnout zadní dělený sedačky? OII předFL liftback. Mám pocit, že mi to tam nějak mlátí na příčných nerovnostech. Nemyslím si, že se to ozývá až za sedačkama z kufru. Když sklopím tu větší část a zatřesu s ní, cítím, že tam je vůle někde od podlahy. Potřeboval bych to nějak celý vyndat a zkusit dotáhnout na fest, je to prostě takový roztřesený vyčvachtaný. :) Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Medzi operadlami je šrób,na ktorý sa dostaneš po sklopení sedadiel a po odhrnutí menšej časti koberca,ktorá je medzi nimi obrezaná do takého tvaru,aby sa dalo k tomu šróbu dostať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Díky. A dá se ta konstrukce nějak pořádně dotáhnout nebo je to celý nepřístupný/zapouzdřený a prostě se to vyklepalo? Nemáte někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Ten spomínaný šrób drží na mieste kúsok železa,ktorý tie sedačky drží zaistené a ktorý sa dá po uvoľnení šróbu ovoľniť . Takže o tom,že by sa to tam mohlo nejako vyklepať dosť pochybujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Jasně, jenže já mám zřejmě nějak povolený ten mechanismus sklápění - sedačkou můžu kvedlat pár milimetrů na každou stranu, pokud jí uvolním ze zajišťovací kotvy. Nemyslím si, že ty sedačky jsou povolený vzhledem k umístění v autě, ale že je v pytly ten kloub, přes který se to sklápí. Je to celý divný, ty rány jsou občas docela hrozný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capo Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Nevěděl by někdo jak je náročná montáž dělených sedaček do O2 kde jsou nedělené? Je to tour verze.... Spíš z pohledu dílů, zda stačí sehnat jen sedačky, nebo jsou třeba jiný úchyty.. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 u dělených opěradel musíš mít uprostřed podlahy ještě kotvící bod pro pás a pant opěradla. Je ale klidně možný, že to tam už je schovaný z výroby; nemám to teď přesně v hlavě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.