pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Konny s tou cenou máš pravdu, taky sem si to říkal. Naštěstí nemám nějaký Thomasony tak cenovka za kolo jde. Ale to je jak kdybych ty prachy vyhazoval oknem:-D.. Jinak mám dnes dobrej den.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 To jako fakt, že ti ještě k tomu dnes prdla stahovačka? No když se daří, tak se daří... :( U Thomasonu by to bylo o dost horší, tak chytneš kolo, zahodíš a koupíš nový :D :D , jinak já jsem s těmi koly za tu cenu hoodně spokojenej a zatím každému se líbily, takže zatím 100% úspěch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Co k tomu říct, já už to nechápu:-D:-( Jj ty kola jsou bomba, taky mám kladné ohlasy a za ty prachy :-) Jsem rád že jsi spokojenej :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Tím si projde asi každý, že se začne všechno srát, ale určitě bude teď už líp ;) Minulý týden je viděl i bratranec a ten z nich byl opravdu nadšenej a možná si je taky pořídí (nebo jiný model), sice by je měl na Dacii Sandero, ale tam by určitě taky slušely ;) Za ty prachy je to fakt velká paráda a i já jsem rád, že jsi spokojenej. Měl jsem sice obavy, že to bude bláto, ale zatím to vypadá, že obavy nejsou na místě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Doufam, že až stahovačka bude OK, tak bude na chvíli klid:-(.. Jen to tlumení mě štve, muselo pryč abych ji vyndal:( S tema kolama jsem dal na Adolfika tenkrát, ten si je moc chválil a vyplatilo se to:D jsou to bomby:D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Jo hoši já s nima byl taky spokojený, a troufám si říct že za ty prachy lepší kola nekoupíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Doufam, že až stahovačka bude OK, tak bude na chvíli klid:-(.. Jen to tlumení mě štve, muselo pryč abych ji vyndal:( S tema kolama jsem dal na Adolfika tenkrát, ten si je moc chválil a vyplatilo se to:D jsou to bomby:D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Tak to nepotěší, že muselo jít i tlumení dolů, ale tak dáš novou stahovačku, pořádně namaž vazelínou vodící lišty a budeš mít klid :) . JJ, Adolfik by si za typ na tyto kola zasloužil aspoň pivo nebo panáka něčeho lepšího :D Jo hoši já s nima byl taky spokojený, a troufám si říct že za ty prachy lepší kola nekoupíš :) Tak tak, za tu cenu se asi nic lepšího sehnat nedá . Kolikrát si říkám, že 17" jsou pecka, ale v 18" by to byla fakt bomba, ale to už bych byl moc rozežranej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 panáka ani pivo neodmítnu, tak doufám že se uvidíme v Žamberku :D :D v 18" byly super no, schytaly i pár opravdu hnusných děr v našich krásných silnicích a vždy prežily :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Jestli pojedu do Žamberku, tak není problém, ale já bych byl určitě na jeden den, takže bych jel v nealko... 18" jsou super, ale nevím nevím na tu moji jednašvestku..., ale i tak jsem se 17" max. spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Jestli někdy budu na srazu tak Adolfik u mě pivčo určitě má:-) Jinak uz zase jedime nahoru a dolu :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Paráda, co tlumení, to jsi dal nové? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Měl jsem naštěstí ještě v kumbale co mi tenkrat zbylo, jen tak tak ale vyšlo to:D..kdybych tam neměl to tlumení, byl bych nestastnej. Hudba to je moje:D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 pulsiku ty nejedeš do Žamberka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Měl jsem naštěstí ještě v kumbale co mi tenkrat zbylo, jen tak tak ale vyšlo to:D..kdybych tam neměl to tlumení, byl bych nestastnej. Hudba to je moje:D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Tak to jsi měl štěstí, taky mám nějaký tlumení doma, takže bych na opravu jedných dveří materiál taky měl, ale kybych měl kupovat nový matroš, tak bych taky radost neměl, hlavně ale že to máš už opravené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Adolfiku: Chtěl sem letos opravdu jet, těšil jsem se..jenže jsem do 4 . září na dovolené:( Konny: Přesně, jsem byl rád, že ni z minula něco zbylo. Hlavně, aby to chvilku jezdilo a nic se zase nestalo no:D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Paráda Honzo rychle vše opraveno , njn když miluješ není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Díky Lukáši, já musím mít všechno hned :D..na víkend jedu na Mácháč, tak musí být holka v pořádku :D v září začne rekonstrukce bytu, tak už na ni nebude tolik času nejspíš. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 tyjo tak to kolo nepotěší.a stahovačka celá KO nebo co s ní bylo?mě vždycky prdnul jen ten plastovej jezdec za 35kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Lanko se zacuchalo no. Ted uz jen mužů čekat, kdy mi prdne ta poslední stahovačka:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 ajaj,tak to zamrzí.mě naštěstí jen takhle no.každopádně u okty to jde vyměnit za chvilku,když už to člověk dělal,tak za půl hodky nemáš co dělat,ale u Fabky když jsem to dělal přítulce poprvý,tak to bylo na 2 dny :-D neuvěřitelná jeb*rna ten plech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Tak to jsi mě nepotěšil, když pritule má taky fabku:D no uvidime až ji to také potká:) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 Konecne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 Paráda ;) teď už se bude jezdit s větším klidem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 Díky Jirko. Právě, právě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 tak pecka.taky jsem letos zapisoval 18" a hned se lip jezdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 No už bylo na čase... :D To se teď jezdí, co (legálně)? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Hned mam lepsi pocit a dalsi kw+ :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Tak to je jasný, že zapsaný kola nějaký ty kw přidají :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Jasny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Lehce navoskováno a hurá na Mácháč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.