Přejít na obsah

pulsikovo bílá 1.8T

pulsik

Doporučené příspěvky

To jako fakt, že ti ještě k tomu dnes prdla stahovačka? No když se daří, tak se daří... :(

U Thomasonu by to bylo o dost horší, tak chytneš kolo, zahodíš a koupíš nový :D :D , jinak já jsem s těmi koly za tu cenu hoodně spokojenej a zatím každému se líbily, takže zatím 100% úspěch :palec:

Odkaz ke komentáři

Tím si projde asi každý, že se začne všechno srát, ale určitě bude teď už líp ;)

Minulý týden je viděl i bratranec a ten z nich byl opravdu nadšenej a možná si je taky pořídí (nebo jiný model), sice by je měl na Dacii Sandero, ale tam by určitě taky slušely ;)

Za ty prachy je to fakt velká paráda a i já jsem rád, že jsi spokojenej.

Měl jsem sice obavy, že to bude bláto, ale zatím to vypadá, že obavy nejsou na místě ;)

Odkaz ke komentáři

Doufam, že až stahovačka bude OK, tak bude na chvíli klid:-(.. Jen to tlumení mě štve, muselo pryč abych ji vyndal:( S tema kolama jsem dal na Adolfika tenkrát, ten si je moc chválil a vyplatilo se to:D jsou to bomby:D

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Tak to nepotěší, že muselo jít i tlumení dolů, ale tak dáš novou stahovačku, pořádně namaž vazelínou vodící lišty a budeš mít klid :) . JJ, Adolfik by si za typ na tyto kola zasloužil aspoň pivo nebo panáka něčeho lepšího :D

Jo hoši já s nima byl taky spokojený, a troufám si říct že za ty prachy lepší kola nekoupíš :)

Tak tak, za tu cenu se asi nic lepšího sehnat nedá :palec: . Kolikrát si říkám, že 17" jsou pecka, ale v 18" by to byla fakt bomba, ale to už bych byl moc rozežranej... :D

Odkaz ke komentáři

Měl jsem naštěstí ještě v kumbale co mi tenkrat zbylo, jen tak tak ale vyšlo to:D..kdybych tam neměl to tlumení, byl bych nestastnej. Hudba to je moje:D

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Tak to jsi měl štěstí, taky mám nějaký tlumení doma, takže bych na opravu jedných dveří materiál taky měl, ale kybych měl kupovat nový matroš, tak bych taky radost neměl, hlavně ale že to máš už opravené :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...