Přejít na obsah

pulsikovo bílá 1.8T

pulsik

Doporučené příspěvky

• o 11 měsíců později...

Mohu také přidat zkušenosti... kamarád má na Bmw e91 vratné zimmermann a desky zimmermann a brzdí to paradne, akorát žerou ty kotouče destičky.. na druhem autě Octavia 2 2.0 tdi má taky zimmermann a zimmermann akorát klasiku a opět skvělá kombinace, teď jsem dělal na své 1.8 Turbo a taky jsem dal to samé a opět mohu říct, ze to brzdí fakt suprove, predtim jsem měl TRW a to bylo hrůza... sám mechanik mi říkal, ze je nejlepší k sobě dat stejnou značku destiček i kotoucu.

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem jezdil dve kombinace a to ate kotouc a ferodo ds2500 desticky = dlouha zivotnost jen pri prvnim brzdeni trosku horsi nabeh ale pokud byly na teplote byl jsem nadmiru spokojen. Druha byla zimmermann sport kotouc a zimmermann desky, rychly nabeh, trosku rychleji vadly nez prvni kombinace ale vydrzely pulku co vrchni kombinace.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Po dlouhé době sem hodím jednu aktuální fotku. Po roce a půl jsem konečně nahodil masku bez znaku. Na Oktu už nemám tolik času jako dříve. Řešilo se bydlení a vše šlo stranou. Nicméně Okta pořád parádně jezdí, proběhla výměna oleje a filtrů, zítra jde na výměnu zadních brzd, destiček a během týdne chci nabarvit ramena a třmeny :palec: . Dost toho teď najezdí a chci ji to vrátit. Nikde mě "zatím" nenechala. Jsem opravdu spokojený. Na to kolik jí je, jezdí bezvadně a "natře" to pořád novým autům nebo těm libovým frajírkům. :palec: Snad mi ještě nějakou dobu vydrží.

post-40261-0-64075500-1503226567_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak byl si to ty :D no hele tvojí oktu jsem zbystřil u sjezdu na Slaný a řikam, že je mi to pěkný auto nějak povědomý, pak jsem se mrknul sem do vlákna a bylo jasno :D

ani nevim, že si blikal, nějak jsem nepostřehl :)

PS: máš to pěkný, hezký kola ;)

Jo a jedeš na Žamberk?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...