Přejít na obsah

Špatná funkce spojky

Doporučené příspěvky

Ahojte pánové, chtěl bych se Vás zeptat čím může byt zpusobeno že nově vyměněná spojka má poměrně malý rozsah a zabírá celkem pozdě vysoko? Jde o hydraulickou spojku octavia 1.6 75kW, tak nevím zda se dá něco ještě nastavit nebo čím to může být způsobeno?Děkuju za případnou odpověď

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

měnil jsi u té spojky i vypínací tyčku? Já jsem měnil spojku před 3 měsíci a měnil jsem komplet, tzn. lamela, přítlačák, vypínací tyčka a ještě nějaký věci a co mi říkal mechanik, tak tu vypínací tyčku jsem měl už pěkně omačkanou, tak ta může mít vliv na chod pedálu. Mě teď spojka zabírá dole u podlahy a předtím zabírala až úplně nahoře...

Odkaz ke komentáři

Já jsem ted prave zjistil že ta páčka pujde vyměnit z téhle koncové strany kdyz clovek vytahne pryč kryt, otočím s palcem bokem a vysunu ji ven. http://www.brokevw.com/TO.html

Jen bych se chtěl zeptat, byl vymačkaný i ten palec nebo jen ta tyčka? Jde mi jen o to že většinou je psáno vyměňte tyčku,ložisko spojky ale ne palec (ta páčka)... jestli ten palec není zbytečný měnit :)

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem netušil, že jde ta tyčka vyměnit aniž by se musela spojka znovu rozdělávat...

Jestli byla u mě ta páčka vymačkaná netuším, ale já jsem to chtěl mít komplet vyměněné (spojka měla najeto 235 000 km), tak mi to vyměnili. Myslím si ale, že ta páčka moc omačkaná nebude (spíš jde o ty zuby aby nebyly omačkaná), ale můžeš zkusit vyměnit jen tu tyčku a ložisko (pokud nebylo měněné) a samozřejmě bude potřeba dát nové víčko ložiska spojky http://www.autodilyplus.cz/vicko-loziska-spojky-1-4-55kw-1-6-1-9-50kw-1?carId=15910 , protože to staré už dokonale těsnit nebude :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...