Footman Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Zdravím pánové měnil jsem zadní "noname tlumiče" od bývalého majitele na O1 RS (liftback) za Bilstein B6. Týden po výměně začal dost silně vrzat tapecírunk levých zadních dveří, po 3 týdnech i pravý - na základě toho hádám, že to může být kvůli tuhosti zadku od tlumičů. Ale co s tím ? Zatím jsem tapec sundaný neměl ale tam kde to na dotek vrže jsem to podložil takovou pěnovou páskou a vrzání trochu utichlo, ale pořád je znát. Od několika cestujících v zadu mám vyposlouchané, že to opravdu jde od dveří... Pomůže, když to celé sundám a znovu nandám ? Případně jak to řešit ? ( Momentálně to dokáže eliminovat rádio ale já problém rád řeším a né přebíjím ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krobikml Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Mě to dělali zámky dveří, vystříkat zámky silikon olejem a bude po vrzání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Mám stejný problém, nemyslím si, že by to bylo tuhostí. Podkládal jsem to pěnou a taky nepomáhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 no silikonový olej vyřešil většinu vrzání... na hadřík a potřít všechny těsnící gumy kolem dveří a taky jsem pár stříknul do zámku. Občas něco málo vrzne ale už to není konstantní takže snad dobrý. Sprej vozím a když se něco rozvrže tak se namaže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.