svoby1824 Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Zdravím, mám motor BKD. Auto je po výměně turba. Po prvních 30km me to opet hodilo do nouzáku s chybou vysoký plnící tlak turba. V servisu pak ještě čistili škrtící klapku a něco co se údajně jmenuje Regulátor přetlaku/podtlaku okruhu přeplňování. Víte o co jde?? Má se jednat o krabičku do které jde nekolik hadiček. Bylo mi řečeno, že ji bude potřebovat vyměnit a cena je 6800kc. Pokousel jsem se dil najit na netu, ale neúspěšně. Nějaké rady, než budu věřit servisu??? Diky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Svoby, odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
svoby1824 Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Kousek od Prahy, ale dost cestuju. Hlavně severní Čechy..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Svoby, necituj predchozi posty, je to proti pravidlum fora, dela to tu nejaky bordylek. Jinak jestli jsi z Prahy, tak pokud nevis, co s tvym autem je, tak zajed za tamejsim guru, co ti objasni vice a nebude se delat nic metodou pokus omyl. Rolba http://www.cardiagnostik.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
svoby1824 Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Ok, omlouvám se, teprve se s tapatalkem seznamujeme..)) Diky za info, zkusim se tam zitra zastavit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.