Rothemold Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Zdravím. Rád bych se vám chtěl pochlubit. Po x letech kdy tato věc šla pryč, jsem si s přítelkyni udělali radost a koupili jsme si krásnou modrou octavku. Má najeto kolem 193 000+- (poctivá serviska, údržba) co si pamatuji, momentálně se vyřizují ještě papíry a dělá se menší změna ohledně předního skla, je tam pavouček takže čekám na výměnu a tyto tři fotky jsou zatím jediné co mám. Později určitě doplním. Základní info Rok výroby : 2007 Barva : Modrá Motor 2.0TDi 103kW Výbava Elegance Jinak chystané úpravy Rád bych jiné rádio, momentálně tam má handsfree parrot radio nějaké starší. Dále nová kola Tajné tlačítko na startování (proti krádeži) Budu brát určitě inspiraci odtud. A pak různé věci co mě napadnou. Takže zbytek info dodám, a uvidím co dál. Zatím se mějte. Dodatek : fotky jsem upravil jelikož tam bylo telefonní číslo, snad chápete :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 super, vypada velmi pekne :) tak vitej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Vítej chlape ať ti to jezdí a jsi spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Díky. Snad bude šlapat. Zkušební jízda byla úplně v pohodě a následná prohlídka v servise neukázala nic špatného. Hlavně že jsem se vyhnul bazaru. A přítelkyně byla spokojena :) už aby byla u mě doma. Jinak Roberto sem tam si vezmu od tebe inspiraci :), jestli nevadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Tak tak, základ je vyhnout se bazaru, i u mě :)No já budu jen rád ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Zdravím, posílám nové fotky. Když svítí to sluníčko hezky se to leskne. Ale mám jediný problém a to je to rádio. Potřebuji ho už vyměnit, v jednom okamžiku se z něho začala mírně kouřit a radši jsem ho vypnul. Teď mám jenom problém, že nevím jaké tam strčit. jelikož tady čtu na forku že mi nějaké půjde atd. tak nevím no. Ještě nevím zda 1 din nebo 2 din. Teď je tam momentálně Parrot Rhythm N´Blue a to půjde fakt pryč. Jinak další fotky později. p.s. kdyby mi někdo chtěl poradit ohledně rádia rád uvítám radu jakoukoliv. prosím přes pm. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Vítej a ať dělá octa jen radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Díky, doufám že bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Kdybys měl zájem o rádio Swing, tak se ozvi. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 Díky moc za nabídku. Všiml jsem si v bazaru sekci, bral bych ho, jen kdyby uměl mp3 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 Swing MP3 přehrává. ;) Viz návod; strana 10. :) Bitrate (datový tok) › Přístroj podporuje soubory MP3 s velikostí datového toku (bitrate) od 32 do 320 kbit/s i soubory MP3 s proměnlivým datovým tokem (variable bitrate). › U souborů s proměnlivým tokem dat může být zobrazovaná doba přehrávání nepřesná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Říjen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Zdravím. Lidi pomohli by jste mi ? jaký je rozdíl mezi AL a DEPO ? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKVWIlxclRQozK+XBeA0WyuCVKQytMrC1PjGllRX+PpsmTU+Vis9SRRYgLOcKFJsd6H0SbTcraoAqPGejIBzbCQWPZHbP5CBF42+nwXEu10NUqFDGomOLQe05K/EfbXNjOztXvQ+uHdtjfqcVhlrTt9XwZ+EddpdQFWAfBcWDE/qV+hhzouasMhXKD3ILYxZUrM= dneska jsem přišel k auto a bylo prasklé. Asi si někdo hrál. Praskl mi plast a budu muset měnit. Jenom nevím jaký je rozdíl. Diky moc za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 ten odkaz nefacha, co konkretne mas praskly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Říjen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 (upraveno) zadní světlo levé..trochu nahoře,.. http://www.imgup.cz/image/Ww4 Upraveno Říjen 10, 2015 uživatelem Rothemold 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 vitej kolego, mam stejnou. mel jsem i stejne radio........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.