brix Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Ahoj Cetl jsem uz mnoho temat no zadne reseni mi nejak nepomohlo a jednu z chyb sem ani nenasel co s ni . Takze mam octavii 1.9 tdi 81kw combi, r.v. 12/99 . Vypis s VAG : Číslo dílu řídícího modulu: 1J0 959 799 AH Komponent a/nebo - verze: 5C Zentral-SG Komf. 0001 Kódodvání softwaru: 04097 Kód opravny: WSC 31480 Dodatečná informace: 1U4959801B 5C Tőrsteuerger. FS0002r Dodatečná informace: ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Dodatečná informace: 1U0959811B 5C Tőrsteuerger. HL0002H Dodatečná informace: 1U0959812B 5C Tőrsteuerger. HR0002r4 Nalezeny chyby:00953 - casove omezeni vnitrniho svetla 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387) 53-00 - napajeni prilis nizka00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222) 27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky Menil jsem mikrospinac ve dverich ridice , preletoval vsechny kontakty v zamku, procistil namazal, vratil zpet. Vyndal jsem komfortku skontroloval studentaky, okem i kabely jestli nejsou zlomeny a vse OK . Vnitrni svetla (vepredu nad pristrojovkou , vzadu nad dvermi a svetla v kufru ) si delaj co chteji . Nekdy sviti nekdy ne . Skontroloval jsem ty mikrospinace pres vag a funguji i u ridice i u spolujezdce. Svetlo stale sviti jakoby byly otevrene dvere . Mam cental MAGICAR a ten mi nekdy hlasi ze jsou dvere otevrene a zacne to houkat a auto blikat (nasere to kdyz to zacne delat treba ve 3 rano ). Takze prosim o rady co a kde hlavne zacit. Hlavne me taky zajima co znamena hlaska napajeni prilis nizka - co v tom pripade zkontrolovat . predem diki za vsechny rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Zpřelámaný dráty v průchodce dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 nedávno sem řešil podobnej bordel a dělali to kabely mezi dveřma zadních dveří měli strouchnivělou popraskanou izolaci a zkratovalo to mezi sebou musel sem to rozebrat poškozený kabely vyštípat a nahradit novejma tady bych to udělal takto postupně bych odpojoval jednotlivý dveře od elektriky -ty přední od Řj oken a ty zadní konektor v průchodce mezi dveřma a uvidí se jestli a po kterým odpojení problém ustane pak bych bádal dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Diki za odpovedi , Zkusim to a dam vedet . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Krome dveri spolujezdce byly vsude prelamany draty, i v kufru jak videt na fotkach : Takze vymenil jsem vsechny poskozene kabely, prekontroloval ostatni a furt nesviti svetlo kufru a stropni svetlo vepredu porad sviti . Vag pise porad chybu : 01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387) 53-00 - napajeni prilis nizka Prosim tedy o radu jak dale pokracovat a jesli to ma nejaky vliv i na svetla v kufru ta RJ dveri spolujezdce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 takže v kufru bych to viděl na mikrospínač zámku pokud je tedy žárovka ve světle v kufru o.k.-zkus měřit u žárovky pokud je tam plus 12V tak nejde minus od mikrospinače a u toho řidiče začal bych mikrospínačem v zámku ale todle spíš vypadá na ko ŘJ oken dveří řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Mikrospinac v kufru je OK ten jsem promeril a funguje, Nejde tam 12V. Co se tyce mikrospinace ve dverich spolujezdce tak ten taky funguje ten sem promeril . Ty svetla kufru muzou mit spolecneho neco s tou RJ co je ve dverich spolujezdce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.