motlja Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Zdravím přátelé, už delší dobu pozoruju u mazlíka při jízdě že ručička chladící kapaliny začne klesat, někdy spadne uplně, někdy třeba jen na 50-60 stupňů po chvilce se zase vrací do normálu. Často to pozoruju např. při zatáčení nebo při prudké změně rychlosti.Setkali jste se s tím už někdo? Náznak že něco odchází? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ja jsem nedavno menil termostat na moji O1 1.6 75kw AVU a najil jsem chladici kapalinu ktrera je naredena na bod zamrznuti JEN -20 stupnu celsia. Pozoroval jsem jev ze behem jizdy na zahratem motoru rucicka casto stoupala na 95degC a rychle klesala zpet na 90degC. Pak pri vymene jedne hadice jsem ztratil asi 2 litry kapaliny a dolil jsem destilkou. Takze bod zamrznuti bude treba jen -10degC. Myni pozoruji ze rucicka casto stoupa na 100degC a pak rychle klesa zpet na 90degC. Takze jsi trochu myslim jestli to neni tim ze chladici kapalina neni spravne naredena. Ale je to jen moje domenka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motlja Odesláno Srpen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 To by tam muselo být více destilky než G12 ale stejně mi to přijde divný když kolikrát ručka klidně spadne až na nulu a po třeba 2km zase vyskočí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 To jak je kapalina naředěna na bod mrazu,nemá vliv na budík,závada bude jinde,termostat má špatnou funkci,někde může být přechodový odpor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Začal jsem pozorovat problém, motor se normálně ohřeje na 90 st., topí jak má, akorát když brzdim motorem, tak začne teplota klesat, klesne až k 70 st.. Tudíž se ptám? Termostat? Číslo nejspíše ne, když se to děje takto pravidelně.. to by lítalo i při jízdě pod plynem ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 7, 2017 Sdílet Odesláno Březen 7, 2017 tohle bude termostrat ... při jízdě je dostatek tepla z motoru aby se to udrželo ohřáte, jak začneš brzdit motorem tak to klesá ;) Další možný příznak je že se to na 90 ohřívá déle než normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.