Vassa-RS Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Omlouvam se za nove tema, ale snad si to takhle precte vice lidi. Koupil jsem dve vybojky philips X-treme vision D3S v obchode kupzarovky.cz, jedna stala cca 2600kc. Kounete se prosim na fota a reknete mi, zdali jsou vybojky prave, bo je nekdo v baleni vymenil. Na baleni S1 je pecet pravosti a vsechno podle stranek philips sedi, ale na vybojkach je jiny QR kod jako na baleni, to je jedna vec a druha, kdyz jsem opatrne sundal tu plechovou ochranu, tak pod ni neni zadny napis, ani QR kod. Vsechno na nich mi prijde ok, az na ty rozdilny QR kody a ze pod tou plechovou ochranou na tom plastu nic neni, tak ja nevim, jestli je to ok, bo ne. 1. Jsou prave? 2. Nakupoval v tomhle obchode nekdo? Diky moc kluci, za ty prachy by me asi skrablo, mit nejake Ciny nebo nizsi radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Ten kód na výbojkách není QR Kód, ale Maticový 2D kód, který se používá ke značení součástek ve výrobě... takto dle obrázků jsou výbojky na 99% pravé.... Sežeň si čtečku QR kódů - ten co je na krabici, slouží k ověření pravosti přes web rozhraní Philipsu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Tak to je super, diky moc, nejakou takovou odpoved jsem si pral :-). Ale to je internet, vsude ctu, jak se objevuji padelky zleva zprava a je spis problem sehnat ty prave a pak mi tohle vrta hlavou a nicemu neverim. Proto se musim uklidnit tim, ze se zeptam vas, kteri s tim maji uz zkusenosti ;-). Ten QR kod na krabicce jsem overoval a vse je OK a jak jsem rikal, vsechny detaily, co jsem si vyhledal sedely, az na ten napis pod tou plechovou ochranou, ktery tam neni, ale treba tam ani nema byt :-). Takze diky moc, uz se tesim, az je dam do svetel a uvidim o dve vesnice dal :-D :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.