Pivi Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Budu měnit zadní brzdové štíty (kotouče) a nevím zda-li se musí sundat i náboj nebo ne? díky za odpověď Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 musi vse ven, ja to delal nedavno a jeste mi kousek z loziska zustalo na tom cepu tak sem to musel ve sveraku odklepat. mas na to stahovak? bez nej to asi pujde spatne Odkaz ke komentáři
Pivi Odesláno Srpen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 stahovák nemam....ty jsi na to stahovák měl??ještě jsem na to neměl čas kouknout. je tam matice a náboj je na šenklu? musi vse ven, ja to delal nedavno a jeste mi kousek z loziska zustalo na tom cepu tak sem to musel ve sveraku odklepat. mas na to stahovak? bez nej to asi pujde spatne Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Pěkně je to popsané zde - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27799 bylo by fajn pokračovat tam. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Dakujem za link KaJe. Lock pokracujte prosim v existujucej teme. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky