Přejít na obsah

Nová servisní knížka – Kde koupím a vystavím?

Doporučené příspěvky

Ahoj lidičky...

... mám takovej kuriózní problém...

Nechali jsme cca před měsícem v kastlíku u spolujezdce (nebo spíš zapomněli) 2 hřbitovní svíčky...

Samozřejmě jak byly ty pařáky venku, tak výsledek si asi dovedete představit - všechno zalepený. Celej kastlík, obal na cédéčka, a co mně štve nejvíc, tak servisní knížka...nyní je naprosto nepoužitelná.

Zkoušeli jsme to vysušit pijákem a fénem, ale stránky už jsou průhledný skrz na skrz a nepoužitelný, protože se na ně nedá asi psát.

• Jak teď postupovat?
  • 12 let stará knížka, kde je vše důkladně zapsáno cca každých 7k km, je na vyhození...
  • Vystaví mi Škoda auto novou?
  • Je to na objednávku, nebo na počkání?
  • Protože stejně starý nevypsaný dokument asi mít nebudou...
Odkaz ke komentáři

A co ten kontrolní nebo servisní štítek, co je na první stránce? Odlepit a dát do nové, nebo nechat ve staré?

A nemůže tam třeba servis Škoda do té staré napsat, že na tuto knížku navazuje nová servisní knížka č. ......

A do té nové že je třeba pokračování staré servisní knížky č.... ??

Jinak mi kdosi říkal, že někteří už ani nic nepíšou do papírové servisky, ale on-line do systému....

Odkaz ke komentáři

Asi tak, nejlepší bude poptat se na možnosti v servisu ;)

PS: Nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale ono je otázkou, nakolik má vůbec taková serviska u 12 let starýho auta smysl. Nota bene, pokud si ho ještě plánuješ nějaký ten rok ponechat. Takže bych to bral spíš jako dokument pro mne, abych věděl, co se kdy měnilo. IMHO to u 15 let starýho auta kupní cenu významně neovlivní, to už spíš člověk kupuje podle toho, jak se mu líbí, případně kolik má peněz B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...