macomh Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Mám taký problém na O1 r.v.99 1.8T/110kW AGU s vymenenou spojkou aj s vymeneným pomocným valčekom asi pred 5000 km. Spojka išla dobre, no po čase začala zaberať nižšie a nižšie a teraz niekedy ju treba vyšlapnúť 2-3 krát aby dala zaradiť napr. jednotka a pri radení ostatných stupňov treba dávať pozor a vyšlapnúť ju tiež až zatlačiť do podlahy. Poraďte mi keď niekto vie, že kde je zrada, prípadne čo by sa malo meniť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrAT Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Nejspíš dochází ke zavzdušnění Pokud pomůže opakované sešlápnutí , tak by tam mohl být vzduch, který tím vytlačíš Řešil jsem to u Fordu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kopky Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Chlapi prosim vas o radu na octavke 1.8t 20v agu 2001 pri stlacani spojkoveho pedalu pocut vrzganie...ako to mam opravit? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 som zvedavy na nazory, aj mne to sem tam vrzgne, ale nejako som to neriesil. Zeby len lanko trebalo namazat ? Ci ma s tym nieco pritlacak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kopky Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Jeden mechanik mi povedal ze sa to da odstranit iba vymenou spojky...len nechcem ju hned menit mozno to ma aj ine riesenie Jeden mechanik mi povedal ze sa to da odstranit iba vymenou spojky...len nechcem ju hned menit mozno to ma aj ine riesenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.