Přejít na obsah

Elektrika levé dveře (stahování oken, zamykání, ovládání oken)


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

přestala mi náhodou fungovat elektrika v levých dveřích, nechodí stahování oken, tlačítka na zamykání a odemykání a ovládání zrcátek. Centrál chodí normálně, okénko levé stáhnout klíčkem nejde, pravé jde. Podsvícení svítí ve všech třech ovládacích prvcích. V elektrice jsou okna pouze přední. Myslel jsem si, že se jedná o klasický problém žluto-červeného napájecího kabelu, ale ten je v naprostém pořádku i po proměření. Ostatní káble ze svazku vypadají také v pořádku a není na nich patrno žádné opotřebení.

Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Děkuji moc za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři

Radeji vytahni celou kabelaz ze dveri, vem to domu a otestuj vsechny kabely at mas jistotu :) ja mel taky s timto problemy a po vytazeni cele kabelaze jsem se nestacil divit v jakem stavu kabelaz byla po sundani (odpadnuti) latkove lepici pasky :)

 

Vis co, kdyz si to promeris budes mit 100% jistotu ze je chyba jinde a hledat dal :)

 

Preju at to je jen pretrzeny drat :)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, vytáhni celou kabeláž ze dveří a doma odmotej tu látkovou pásku. Já jsem to tak řešil u levých zadních dveří a kabely byly polámaný jak v průchodce, tak i asi o 30 cm dál, čili už ve dveřích a to bez patřičného rozdělání nemáš šanci zjistit... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to dnes rozdělal, vytáhl kabeláž, vzal ji domů zkontrolovat a bohužel jsem nenašel žádný problém. Proměřil jsem to, jak jen to šlo, sundal pásku a kontroloval zda to není někde potrhané nebo případně zkorodované a nikde nic, vše v naprostém pořádku. Auto je r.v.2009, tak to snad ještě ani zkorodovat nestihlo.
Nemůže to být v té jednotce co je ve dveřích? Nemá s tím někdo zkušenosti?
Budu rád za každou radu. Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravim hosi, mam octaviu 2 a odisla mi baterka .Neviem ci to moze mat nieco spolocne s tym ze ,dal som druhu baterku a prestalo mi ist el. ovladanie prednych okien spinacom v polohe 2 kedy sa vysuvaju okna same az do vrchu ,inak ovladanie okien hore dole ide ,ale to same vysunutie az do uplneho zavretia nejde ,musim to tlacitko stale drzat .dakujem za odpovede

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...