quicker Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Ahoj Včera jsme si s manželkou pořídili ojetou Octavii II. Čekáme přírustek do rodiny, proto jsme se rozhodli pro tohle auto. Původně jsem hledal VW Passat nebo Audi A4 ale s nároky které jsme měli, jsme v dostupné ceně samozřejmě nenašli. Pak jsme narazili na tuto krasavici a bylo vymalováno :-) Hned na první pohled jsme oba věděli že to je to co hledáme a druhý den stálo auto před barákem B) Takže : Škoda Octavia II 2,0 TDi 103Kw CFHC rv 2012 - výbava Elegance + nějaká příplatková. Auto má navíc dvoubarevný interiér, kožený dekór, natáčecí xenony aj. Zatím jsme s tím skoro nic nenajeli, jenom 200km, ale prozatím je všechno v nejlepším pořádku, Doufám že to takhle bude pořád :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Peknucka a aj vybava slusna nech robi radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Krasavice...;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Díky chlapi, Hledali jsme poměrně dlouho, i když jak už jsem psal, jsme se ze začátku vůbec nesoustředili na OII. Pomalu se s autem sžíváme a zatím teda fakt spokojenost. Jediná věc co mě se*e je pražská SPZ. Nic teda proti pražákům (některým), ale mít v Ostravě na OII pražskou SPZ není úplně OK :D . Takže nejbližší plán je po přepisu co nejdříve získat moravskoslezskou SPZ a odstranit podložku pod ní. Dále potom sundat označení motorizace a označení auta. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 tvl, nevím zda jen shoda okolností nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Není to náhoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 tak vítej přeběhlíku :D :D, at slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Moc pěkná, ať slouží! Pročti články o detailingu, světlý interiér + prcek - budeš to potřebovat. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Myš díku dík, možná se tedy ještě někdy potkáme na nějakém sraze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Moc pěkná, ať slouží! Pročti články o detailingu, světlý interiér + prcek - budeš to potřebovat. :D No je pravda že tyhle dvě věci mod dohromady nejdou :-) :-) Ale tak vždycky se dají alespoň dozadu koupit nějaké potahy, anebo hold malá v autě jist nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Tak pak dej vědět, jak si s tím pochodil u ženy. :D Já nenechal v autě najíst ani čtyřletýho švagra a od přítelkyně si vyslechl, že su nemocnej. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Tak pak dej vědět, jak si s tím pochodil u ženy. :D Já nenechal v autě najíst ani čtyřletýho švagra a od přítelkyně si vyslechl, že su nemocnej. :D Tak což o to, já to zakazuji i manželce to jídlo v autě :D :D Ale myslím si že prvorozené dceři to asi odpustím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 :D Mimochodem, gratulace k přírůstku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 To až v listopadu, ale přípravy je nutno dělat dopředu :D ale mimochodem, děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Taky čekáte v listopadu? A taky dceru? My tak samo :D Termín máme 19.11...tak Ti držím palce povoz máš pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 My to máme koncem listopadu a má to být holčička :-) Tak to taky držím palce ať je všechno cajk, jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Myš díku dík, možná se tedy ještě někdy potkáme na nějakém sraze tos prošvihl, byl tento víkend :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Všiml jsem si B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Nevíte náhodou někdo kde se dá objednat ten nový černostříbrný znak? Nevím jestli není zbytečné kvůli toho jezdit do Hellera, myslím si že to tam bude zbytečně navýšené ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Napiš uživateli davcatuma..nabízí je ve zdejším bazaru za dobrou cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Taky je mám od davcatuma. Byly doma hned a za super cenu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Napiš uživateli davcatuma..nabízí je ve zdejším bazaru za dobrou cenu ;) Díky za info zkusím ho tady nějak najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Tak jsem si nechal udělat konečně rozvody s vodní pumpou a výměnou oleje a všech filtrů. Cena si myslím celkem příznivá 9500,- Byl jsem ale docela překvapeny jak to vypadalo před výměnou. Asi mi tekla trochu vodní pumpa a začalo to trošičku reznout :-( Naštěstí všechno vyměněni a vyčištěno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Taky jsem tento týden obědnal ve škodovce rozvody i s pumpou a bylo mi doporučeno proventivně udělat i simering na klikovce. Taky čekám co budou chtít za palbu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Jo tak simering nevím vůbec co je :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Únor 6, 2016 Sdílet Odesláno Únor 6, 2016 Gufero jsem měl na mysli. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Auto je na prodej kdyby náhodou někdo sháněl auto bez investic http://auto.bazos.cz/inzerat/56960696/SkodaOCTAVIAII20TDICRDPFEleganceEdition-CR.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sam13 Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Ahoj Včera jsme si s manželkou pořídili ojetou Octavii II. Čekáme přírustek do rodiny, proto jsme se rozhodli pro tohle auto. Původně jsem hledal VW Passat nebo Audi A4 ale s nároky které jsme měli, jsme v dostupné ceně samozřejmě nenašli. Pak jsme narazili na tuto krasavici a bylo vymalováno :-) Hned na první pohled jsme oba věděli že to je to co hledáme a druhý den stálo auto před barákem B) Takže : Škoda Octavia II 2,0 TDi 103Kw CFHC rv 2012 - výbava Elegance + nějaká příplatková. Auto má navíc dvoubarevný interiér, kožený dekór, natáčecí xenony aj. Zatím jsme s tím skoro nic nenajeli, jenom 200km, ale prozatím je všechno v nejlepším pořádku, Doufám že to takhle bude pořád :-) Kdyby mělo i šíbr,tak by to bylo auto,které hledám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Kdyby mělo i šíbr,tak by to bylo auto,které hledám. Na co šíbr když máš okna v el a klimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Ahoj mám dotaz. Chtel bych vyměnit svůj multifunkční volant, za volant z trojkové octavky (taky multifunkční) Jde ta výměna udelat jednoduše tzv kus za kus, nebo bych musel menit kabeláž? (pro info jedna se o volant na obrázku) Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.