Bohouš Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj všem, Potřebuju nalakovat disky a ted otázka kde a co vše to obnáší a jaké budou možnosti odstínů laku.Jestli tady někdo má s tímto zkušenosti případně doporučení někam tak prosím o info.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Taky by mě to zajímalo + opravení oděrek od špatný montáže kola nebo rejch od obrubniků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 to je snad individualni pristup, ne? neni nic lehciho, nez vzit nejhorsi kolo a dojet do nejaky specializovany firmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Loni v zimě jsem doma lakoval O1 Tritony, fotky jsou na SH fóru, tak pro inspiraci TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Já jsem o tom uvažoval a řekli mi takovou cenu, že bych za ně sehnal možná i nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Taky by mě to zajímalo + opravení oděrek od špatný montáže kola nebo rejch od obrubniků Opravení oděrek záleží jak jsou hluboký... lehounký vykytovat, hlubší vyvařit... Kola obrousit z laku a nalakovat barvou + lakem nebo nechat otryskat (ne písek) a dát základ na hliník + barvu + lak... Případně se můžeš ozvat... Měl bych mít snad příští týden hotový svoje kola tak pak můžeš posoudit... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 jj, levné to není, a to ani když to člověk dělá doma... já nemám přesně spočítané, ale odhaduji, že jenom do materiálu (tmel, spreje) jsem dal tak 2 tis., možná i víc... no a hezkých pár večerů na to taky padlo, taky nějaké pivka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 jj, levné to není, a to ani když to člověk dělá doma... já nemám přesně spočítané, ale odhaduji, že jenom do materiálu (tmel, spreje) jsem dal tak 2 tis., možná i víc... no a hezkých pár večerů na to taky padlo, taky nějaké pivka :) Kajman: Jo to máš pravdu, že mám taky matroš spočítanej na cca 1500,- A práce ta mě baví a lepší než ležet u televize ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Když jsem kupoval své disky tak byly všechny silně podřené ,ale protože jsem je chtěl tak jsem si je nechal celé zrepasovat jedno kolo za 1000Kč Ale zase mám jistotu že tyto kola na foru nikdo némá :) Za celou dobu co je mám tak bylo na starém foru (SH)ještě jedno auto s těmito koly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Spooky: Když to člověka baví, není co řešit. Klidně bych do toho šel znovu, jenom na svrchní bezbarvý lak bych se doma vyprdl a nechal ho udělat profíkovi. Ten akrylový ze sprejů je hodně "měkký", lehko se poškrábe. Ty moje kola byly po sezóně v pohodě, když si na to člověk dává pozor. Uvidíme, kolik to vydrží dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ale zase mám jistotu že tyto kola na foru nikdo némá nebudu ti ani psát proč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Opravení oděrek záleží jak jsou hluboký... lehounký vykytovat, hlubší vyvařit... Kola obrousit z laku a nalakovat barvou + lakem nebo nechat otryskat (ne písek) a dát základ na hliník + barvu + lak... Případně se můžeš ozvat... Měl bych mít snad příští týden hotový svoje kola tak pak můžeš posoudit... ;-) To by bylo dobrý :) mám jen asi 5mm hlubokej rejnanec jak mi ujela noha po klíči tak bych je zkusil dát do nějaký barvy i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Už jsem jednou disky opravoval od škrábanců a lakoval ale není to ideální.Proto to chci nechat udělat profíky, kteří to chemicky odlakují, ošetří podklad a pak nalakují kvalitním lakem který snese teplo, kamínky a bude se z něj dát dobře umejt špína z obložení.Nejradši bych nějaký tmavší odstín tmavá stříbrná nebo černý chrom.Uvidíme co kde budou mít na ukázku a jaká bude cena.Taky jsem řešil jestli to má smysl a nekoupit nová kola ale origo je origo a patří nato auto.Moc pěkných disků co vydrží není a když něco natrefím jsou od 18" výš a to už nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Já třeba ty jemné odřeniny od obrubníku ošetřuji štětečkem, sprejem si nastříkám do nádobky a štětečkem nabarvím odřeniny. A nejsou tolik vidět. Hlavně je důležité dávat stejné kolo na přední u spolujezdce, to samé na zadní. Protože tak si odřete jenom jedno kolo. A trošku zadní. Pokud to přehodíte za pár sézón máte odřené všechny. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 daval som to do sekcie "miss lita kola" , zalkad som dal zinkovy a na to isla metaliza (autolak) + lak http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=191908 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.