Přejít na obsah

strata vykonu po dlhej jazde na dialnici

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

chcel by som sa opýtať či sa už niekto stretol s niečim podobným, asi tak 4 hodiny som išiel v nemecku po dialnici premanentne 180km/h. 4 ludia v aute + batožina. po ubratí na 140 som chcel opat pridať no auto vobec nereagovalo na plyn- nezrýchľovalo- len minimalne. prišlo mi to ako keby nešlo turbo. okamžite som zastavil na odpočívadle a nechal motor ochladit na voľnobehu, ked som chcel len tak na neutrali pridať motor išiel veľmi pomali do otáčok a dostal som sa niekde len po 3tisíc. motor som vypol, počkal cca 3 minúty auto naštartoval a už išlo riadne. žiadne kontrolky sa mi počas jazdy nerozsvietili ani žiadne hlásenia.

Stretol sa už niekto s niečim podobným.

Auto je chipnute

Odkaz ke komentáři

Ahoj, stalo se mi něco podobného. Ale někde jinde. Vyjížděl jsem z trajektu, takže rovnou na dvojku, neb jsme využil gravitace na zrychlení a najednou výkon nikde. U rychlosti ca 32 km/h má být cokoliv cítit, ale nebylo. Jelikož jsem ještě sjížděl z rampy, vyhodil jsem to na neutrál a pak na trojku, kde mi to "trošku" zrychlovalo, jako kdyby Jarda z dolní horní tlačil. Dojel jsem asi po 500 m na pumpu, kde jsem načepoval, nastartoval a jelo se dál. Motor již v pohodě. Nevím, co to bylo, dle mého něco technického rázu. Snažil jsem se to reklamovat, ale jak to normálně chodí, nic se nenašlo. Auto nemám chipnuté. Od té doby opět nic. Nyní mám najeto ca 77 755 km. Stalo se mi to u 32 445 km.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 let později...
V 15. 9. 2015 at 16:02, kovaccmarekk napsal:

Zdravím Vás,

chcel by som sa opýtať či sa už niekto stretol s niečim podobným, asi tak 4 hodiny som išiel v nemecku po dialnici premanentne 180km/h. 4 ludia v aute + batožina. po ubratí na 140 som chcel opat pridať no auto vobec nereagovalo na plyn- nezrýchľovalo- len minimalne. prišlo mi to ako keby nešlo turbo. okamžite som zastavil na odpočívadle a nechal motor ochladit na voľnobehu, ked som chcel len tak na neutrali pridať motor išiel veľmi pomali do otáčok a dostal som sa niekde len po 3tisíc. motor som vypol, počkal cca 3 minúty auto naštartoval a už išlo riadne. žiadne kontrolky sa mi počas jazdy nerozsvietili ani žiadne hlásenia.

Stretol sa už niekto s niečim podobným.

Auto je chipnute

Chcem sa spytat vyriesilo sa to ?? Po rokoch mam tento isty problem.Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...