yarda Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 (upraveno) Prodám dvojitou podlahu z Octavie II combi. Snad by mělo být vše, auto mám po tatovi a ten měl podlahu vyndanou...Brno, Vysočina (Bystřice nad Pernštejnem). Cena: 1900,- Upraveno Září 17, 2015 uživatelem yarda Odkaz ke komentáři
Stackle Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Zdravím, pošlete mi prosím pár fotek na aleskaup@seznam.cz? Díky. Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Zdravím, jak dorazím dneska z práce tak to vyfotím...Díky JN Odkaz ke komentáři
peta.siler Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Dobry den, podlaha uz je pryc nebo ji jeste mate ? Petr S. Jsem kousek od bystrice, v tydnu jsem v Brne. Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Říjen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Jej, omluva, nevšiml jsem si...Podlaha je teoreticky prodaná ale ještě není předaná, tak jsem tu inzerát nechal, kdyby to náhodou nedopadlo. Jste v pořadí...Díky Odkaz ke komentáři
peta.siler Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Jej, omluva, nevšiml jsem si...Podlaha je teoreticky prodaná ale ještě není předaná, tak jsem tu inzerát nechal, kdyby to náhodou nedopadlo. Jste v pořadí...Díky Zdravim Vas, kdyby to nevyslo, myslete na me. Jinak jsem v Brne , stavit se muzu kdykoliv a kamkoliv ;) Petr S. Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Zdravím, tak podlaha je volná...Zítra jedu na služebku do Prahy a netuším kdy se vrátím...Po cestě bych dal vědět...Jarda Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky