Alibaba Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Tak jsem se včera stal šťastným majitelem OII kombi 2.0 TDI 103kW. Tímto se loučím s touto sekcí, jakož i se svou 1.9 TDI 96kW a děkuji vám za příjemné prostředí , a jí za věrné služby bez život komplikujících závad. Čest její památce. Vídat se budeme ve dvorečku OII a jako "OI srdcař" zavítám občas i sem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetor Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tak gratka a užij si tu novou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tak to gratulace k novějšímu vozu a ať Ti slouží minimálně tak dobře jako O1. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tak to gratulace k novějšímu vozu a ať Ti slouží minimálně tak dobře jako O1. :) Taky gratulace. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 gratulace.....ale lepsi je OI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Díky pánové ! To Montenegro: doufám, že si nebudu rvát vlasy, sám bych zůstal taky u jedničky, ale když se "rodina dusí" tak i chlap změkne.... :) Krom "výhodný koupě" je to přeci jen o tři járy mladší a zachovalejší auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nemas strach z toho motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Právě mám, původní vydržel 6let a 158tis km bez jediného zakolísání....No tak mám trochu husinu, ostatní výhody mě však přinutili k rozhodnutí. (zatím cca 115tis km bez poruchy - těsně po rozvodech, do 01/12 záruka moblility) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nam byla nabidnuta taky OII s 2.0 tdi a DSG, najeto ca 150t, ale nevzali jsme to kvuli tomu motoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 gratulace.....ale lepsi je OI Hlavně hezčí, mě se ta OII a OIII nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 zadna OIII neni nedelejte ze sebe hnupa, prosim kdyz uz se tady poustite do diskuzi, kde se chcete prit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 zadna OIII neni nedelejte ze sebe hnupa, prosim kdyz uz se tady poustite do diskuzi, kde se chcete prit proc jsi nastvani clovece......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jaktože není? Je OII + facelift = OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ja nejsem jen se rozjela vedle diskuze a podle tech prispevku by si clovek myslel, ze jsou takovy zakladni veci jasny tohle vi i moje pritelkyne ale ne, se omlouvam... tohle bude asi stejny problem, jako si hodne lidi plete Passata B5.5 s B6 pardon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Karatek: se omlouvam, nemel jsem to tak napsat nene, OIII teprve vyjde... stejne jako je OI a OI FL, taky nebyla OI a OII, to by znamenalo, ze ted jezdi OIII a podle Vasich uvah tedy uz i OIV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ja nejsem jen se rozjela vedle diskuze a podle tech prispevku by si clovek myslel, ze jsou takovy zakladni veci jasny tohle vi i moje pritelkyne ale ne, se omlouvam... tohle bude asi stejny problem, jako si hodne lidi plete Passata B5.5 s B6 :P pardon hahahhahhahah jako nejsi, ale vubec......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jaktože není? Je OII + facelift = OIII. ne hyba, je to OII face, OIII este NEegzistuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Ted vážně, jsou jen OI a OII, jsem si dělal srandu s OIII. Ale facelift OI a OII už považuji za změnu a řadím jinam podle mě. Jde o jiný vzhled a pár změn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Ted vážně, jsou jen OI a OII, jsem si dělal srandu s OIII. Ale facelift OI a OII už považuji za změnu a řadím jinam podle mě. Jde o jiný vzhled a pár změn. aha........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 pak vznikaji nesrovnalosti prave, znam to s tim Passatem, tam se to stava hodne casto pro me nejhezci auto z tech Octavek je OI FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ne hyba, je to OII face, OIII este NEegzistuje Pravda, ale šlo o fór. A OIII a OIV jednou budou. Jsem netušil, co z toho vznikne za průšvih. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 pak vznikaji nesrovnalosti prave, znam to s tim Passatem, tam se to stava hodne casto pro me nejhezci auto z tech Octavek je OI FL Jo mas pravdu stim passatem....ldi delaji hybu.... Jako taky beru OI FL..... ....ale tesim se na tu OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Pravda, ale šlo o fór. A OIII a OIV jednou budou. Jsem netušil, co z toho vznikne za průšvih. Jako, no problem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Mám jiný pohled, mě se líbí nejvíce auto, které vlastním. Ale mezi námi, raději OI před OII včetně variant facelift, vzledově vede OI, i když není tak dokonalá jako OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 jaky mate rok OI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jo, dneska mám dobrou náladu. Mám rok 1997, prakticky jednu z prvních, když nepočítám rok 96. Ještě červené podsvětlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.