Přejít na obsah

problém s budíkmi a následne s naštartovaním

Guest michal8056

Doporučené příspěvky

Guest michal8056

Zdravím členov octavií. Mám octaviu r.v. 99, 2,0l benzín 85Kw/116hp, sedan a kód motora je AQY a mám taký problém, že ihneď po naštartovaní sa sám motor vypne, a ručičky sa ani nepohnú a taktiež mi na budíkoch neukazuje celkový stav km ani hodiny. Pri tom ked pootočím klučom, kontrolky mi svieta. Ihneď po naštartovaní sa sám motor vypne, a ručičky sa ani nepohnú. Dnes mi to známi hodil na auto diagnostiku, a povedal mi len tolko, že mu ich nechce načítať, a že pravdepodobne budú odpálené... Nemáte prosím vás s tým niekto skúsenosť? môže to byť aj immobilizér? Ak to tu je niekde náhodou už rozoberané tak sa ospravedlnujem. Budem vďačný za každý tip. Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Guest michal8056

nie nie, len sa rozsvietia kontrolky a to je všetko, ručička na nádrž sa ani nepohne a takisto ani otáčkomer, ked sa mi podarí naštartovať, ale to sa hneď vypne motor.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Hodte ty auta na diagnostiku, jinak bych vyměnil budiky a nechal skompletovat s imobilizerem, ja daval budiky z passata B5 které jsou v MPH a nastartoval jsem a hned to chciplo a po chvili váhání jsem si všiml že při zapnutí kontrolek mi problikává imobilizer.. tak jsem to nechal skompletovat a jezdim:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...