Lugo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Hurá, gratulace :) budou Golfikovi slušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 tak tieto kolečká môžem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Černý Gemini se mi zdály moc tmavý a světlý mi přišly obyčejný. Antracitové mi přišly ideální volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Rozhodně dobrá volba barvy! Ty světlý jak píšeš, jsou takový obyčejný tuctový. Já bych se možná černých nebál k té červené ale antracit dobrá volba! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Pomalu, ale jistě jsem už vyzbrojen na přezutí B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Letní sezóna zahájena B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Tak 3-4 cm dolů, aby se změnšila mezera mezi blatníkem a gumou a bylo by to úplně top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 pěknej golfík. Výška auta je ok, spíš pod těma kolama žádný brzdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 nadherna kombinace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 1, 2017 Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 (upraveno) jedna fotka o generaci zpět :D Upraveno Duben 1, 2017 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 1, 2017 Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 jarda: ale chybí ti tam "černé" obyvytelské pozadí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2017 ja_rda: taky to tomu tvému sluší :palec: Jsem rád, že jsem nevzal ty černý... Samozřejmě, že někdo by mohl říct, proč antracit, že černá nebo stříbrná, ale mi k tomu prostě ty antracitový padnou. Jinak teda od včerejška nějaký ty kilometry za mnou a co se trochu oteplilo, sklo, kapota a nárazník zase jako hřbitov. Šílený, sotva se trochu oteplí, a hned to začne lítat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 takové dravé, agresivní :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 jarda: ale chybí ti tam "černé" obyvytelské pozadí :D asi byly zrovna střelby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 I když jsem se na ně tak těšil, bohužel po pár dnech a kilometrech musím konstatovat, že 18" půjdou do světa a vrátím se zpět k 17", se kterými mám nalítáno už mnoho desítek tisíc km jak v zimě tak v létě. Bohužel jsem si nepředstavoval, že ten rozdíl 17" > 18" a 225/45 > 225/40 bude tak znát. Sada případně k prodeji ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 To je škoda, tomu autu to fakt slušelo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Bohužel krása není vše. Je potřeba brát v potaz i jízdní vlastnosti, kterým já dávám přednost. Opravdu jsem nečekal takový znatelný rozdíl - ale alespoň jsem si měl tu čest si to vyzkoušet a tak vím, že k pidi motůrku a na české silnice jen kola v rozumných velikostech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Tak oni i ty 17" jsou docela velké na 1.2 TSI.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Já s nimi neměl jediný problém a tak se k nim zase vrátím. Ale chápu, že každý je zvyklý na jiný komfort. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 myslím jako na pružný zrychlení... 15" jsou lepší na toto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 Je fakt, že takový balóny jsem měl naposledy na Citigu a Golf je přece jenom trošku někde jinde, takže mu 17" rád dopřeju. Sice nemohu s 1.2 kdo ví jak závodit, ale rozhodně to není na 17" šnek provozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Duben 8, 2017 Sdílet Odesláno Duben 8, 2017 Je to smutný konec, ale co se da dělat, jsou horší věci ;) spíš mě udivuje ten rozdíl 17" vs. 18"..stejná šířka pneu..ok budou maličko větší a tím pádem větší páka na motor..nebo i váha? No je to pro mě překvapující...tehdy na mé fabii to bylo taky hodně znatelné, ale taky jsem měl 55kw tak holt 15" vs. 17" byl propastný rozdíl,ale tady?..na okte už samo pak bez rozdílu jestli 18" nebo 19".. asi jsi našel holt limit motoru, ale i 17" budou zase slušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 jakože nejelo, nebo moc tvrdý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Kola jsou těžký a moc velký, takže jsou pocítit horší rozjezdy, stejně tak třeba parkování a točení volantem na místě je posilovna. Takhle, když už se auto rozjede tak to docela i jde - točení v normě a tvrdost není už nijak výrazně horší jak na 17". Ale vidím, jak se auto s 18" trápí a tak se holt vrátím k ověřeným 17". O víkendu jsem si chvíli zařádil v RS230 a na 19" s podvozkem necítíš ani neslyšíš téměř nic... To auto je na takový kola prostě dělaný. Ale já si to alespoň vyzkoušel - je to dost výrazná změna na mé Červenádě a tak už vím, že ne. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se takto rozhodl brzy a kola se prodají ještě s minimální ztrátou peněz a bez jakéhokoliv škrábance. Časem by to bolelo mnohem více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 Někdy je prostě potřeba udělat krok zpět... 18" jsou prodané a já můžu zvesela dál brázdit silnice na 17" se zcela novými pneumatikami Continental PremiumContact 6. A časem se uvidí, co vymyslím dalšího za pokusy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Pro někoho krok dozadu, pro jiného krok správným směrem, přesto musím říct, že po přezutí zpět na 17" mám za sebou už nějakou tu stovku kilometrů a ač to říkám nerad, je to prostě nemalý rozdíl. Na druhou stranu se musím přiznat, že se mi ty kola Geneva prostě líbí. B) Je fakt, že ty Gemini měly taky něco do sebe, zvlášť svým barevným provedením, ale prostě vzhled není všechno. Navíc mám poměrně větší nájezd kilometrů a s těmi 18" by to bylo trápení mě co by řidiče, tak i Golfa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Tak kdy začne pršet, nebo mi to označí nějakej pták? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 ...tu je jedna fotka z víkendu, ta řepka je dobrá na fotku, ale sotva má člověk čistý auto, tak je úplně všude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 poděkuji víš komu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Máš to moc pěkné a 17" jsou taky parádní ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.