MatyTDI Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Ahoj, chtěl bych vám představit mojí oktávku Jak už název tématu napovídá je to černý, 2.0 TDI 125kw CR, ročník 2008, mr08, najeto 190tis... Zatím je vše origo stav po technické stránce... První věc co přišla byl chip, auto sem koupil v březnu tohoto roku... po dvou měsících nějak nestačili koně, tak jsem zajel na chip, výsledek 150kw, 206koní, 433Nm :) a už by to zas chtělo přidat. Nějaký to kodování, korner, US blinkry :) Pak přišel nápad udělat šachovnich na střechu, zašel sem do reklamky pro bílou folii, nechal si to u známýho nařezat na kostičky 10x10 a nalepit na snímašku a šlo se lepit :) pakárna na 4 hodiny Měsíc zpět jsem měnil všechny filtry, olej a jezdí se...200tis Zatím závady jen prasklé parkovačky :) Nějaký fotky :) Růžová nálepka je už dole :D Zima je za dveřma, tak něco na zimu, dneska přišli gumy Dayton dw510 205/55/16 Taky sem koupil plecháče který dostali barvičku :) No zatím tak, snad se bude líbit... Jop, brázdím Ustecký silnice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Za mě ta šachovnice na střeše ne. Jinak zajímavý plecháče :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 S tema Daytonama mas uz nejakou zkusenost? A s tou sachovnici jsi blazen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Doporučil mi je kámoš co dělá vedoucího ve Storexu, chtěl jsem nejdřív barum polaris 3, ale řekl, že dayton je stejná kvalita... jezdim 90% město, takže nepotřebuju zas nějaký špalky :) snad to vydrží, sám jsem na to zvědav Hehe, aspoň nemusim tolik mýt a leštit střechu protože to na tý bílí není moc vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 spis nez o spalky jde o smes gumy. No uvidis, kdyztak muzes napsat nejaky postrehy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Snad to bude na to ježdění kolem komína a občas nějakou dálku stačit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Dej si na tu střechu ochranou fólií proti UV, jinak Ti ta bílá zezloutne. Mě šla po necelim roku do kytek ;), tak jen ať nedopadne jako ja Jo teď ctu že to není komplet šachovnice fólie, ale řezaný, tak to asi bude oka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Je to 4 letá folie, tak by to mělo snad vydržet...tak dlouho to mít na autě nebudu, snad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Říjen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Dnes přezuto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
orgasmic Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 No to je ale hrůza, až jsem se lek! :D Jak traktor, ale co, když jsi z vesnice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.