PETAHEY Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravím vás jsem novym majitelem eresa v automatu a trosku me trapi starty. Jak dlouho vam auto startuje? ja dam klicek normal nazhavim a otocim a pak cca 4 -6 sekund trva nez nastartuje je to normalni? toto je pri studenem motoru dalsi starty jsou ok otocim a bezi diky za info petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kixik Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Ahoj, mám také RS TDI DSG a nic takového je nepozoruji. Je pravda že otoceni klíčků netočí rovnou starterem, auto si nastartuje samo až je připraveno, ale u mě ta prodleva je tak 1-2 sec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mino13 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 taktiež to samé auto RS TDI DSG a štarty v plnom poriadku cca 20 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Pročti si pořádně diskusi k rs tdi a to i v sousedním foru. RS TDI má se starty problémy. Já se tím trápím od začátku, už přes rok. O problému se ví, dělali aktualizaci SW, ale i po ní se problém vrací. U mne po 4 reklamacích to už vypadá na odstoupení ze smlouvy, což bude mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Držím palce... bude to asi boj. Párkrát se mi to taky stalo, ale už ani nevím kdy naposledy. Dej vědět jak jsi dopadl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nějakejMara Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Startování je problém a nikdo to NEŘEŠÍ ! Jsem vlastníkem Octavie 3 RS manual TDI a tak jak se trápím s tímto autem jsem ještě nezažil... Byl jsem ve škodovce a říkám že slyším pravidelný zvuk z motoru ze strany kde jsou kladky napínací . Dříve jsme měnil rozvodový řemen a myslel jsem že to jsou kladky ale vyměnili jen řemen. A když ted mi volali co je za závadu tak že musejí vyměnit hlavní blok motoru. Zůstal jsem hledět a nevěřil vlastním uším. O.K tak všechno proběhlo dobrý. A když vyzvedávám auto pán mi vše vysvětlil že v tom bloku byli vydřené už hrnky od pístů a říkám to je dobře že se to zjistilo a tak si to poslechneme jak to zní :-D ten zvuk jsem pořád slyšel a jediný co mi řekli tak že nemají tušení co to může být. neměl jsem slov a tak jsem odjel. Jediné co mi zbývá je asi zkusit jiný servis od škodovky kde třeba budou zkušenější. Jinak jsem na stejné cestě jak tady kolega uvádí 5 různých závad a budu požadovat vrácení nebude to lehké kdo dneska jen tak vrátí tolik peněz. PZ: Škoda že nejde zjistit auto které si kupujeme kdy je dělané. Já má asi auto dělané v pátek a dodělávané v pondělí. V pátek se nikomu nechce a v pondělí než si povykládají zážitky z víkendu no jak to si dopadne ... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 nechci ti kazit radost, ale mam pocit, ze skodovka jede 24 denne vcetne vikendu, takze to, ze by auto zustalo viset 3 dny na lince se mi moc nezda... jinak ja ten problem mam obcas taky. sem tam se mi stane, ze nazhavim, otocim a krasne 3-4 vteriny to startuje nez naskoci motor. nijak jsem to zatim neresil, na vraceni auta to u me neni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manousp Odesláno Září 21, 2017 Sdílet Odesláno Září 21, 2017 Vyřešíl uz někdo tento probém? mám to stejné, občas ranní studené starty dýl točí ovšem vždy naskocí, v leté i v zimě je to pořád stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakub polivk Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 ahoj, 1/10 startu taky 2-4 vteriny ale natankoval jsem na benzine diesel Verva a celou nadrž mi to neudělalo ani jednou. prý to chce aktualizovat software ale jestli to pomůže bůh ví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 18, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2021 Jsem zrovna po aktualizaci tak dám vědět. Vím, že už je to nejaký rok pryč, ale třeba pořád někdo řeší 😄 stejně jako já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 19, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2021 Mám OIII 2.0tdi 135kW DSG Scout cca rok. Ze začátku stejný problém, s tím, že tak 1 ze 4 startů jsem musel opakovat. V lednu jsem vyměnil baterii origo za origo a od té doby jestli třikrát tak je to moc. A to startuju stylem otočím klíčkem a až je auto nachystané nastartuje si samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa1313 Odesláno Listopad 9, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2022 V 19. 11. 2021 at 20:01, Mirouch76 napsal: Mám OIII 2.0tdi 135kW DSG Scout cca rok. Ze začátku stejný problém, s tím, že tak 1 ze 4 startů jsem musel opakovat. V lednu jsem vyměnil baterii origo za origo a od té doby jestli třikrát tak je to moc. A to startuju stylem otočím klíčkem a až je auto nachystané nastartuje si samo. Zdravím, kupuji taky OIII 2.0 TDI 135kW a taky první start je strašně zdlouhavý. Myslíte, že je to vada nebo jak píšete stačí vyměnit baterku? Mám se toho obávat či nikoliv? Díky za odpověď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 9, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2022 Občas se mi to ještě stalo, ale opravdu občas. Co si pamatuju tak 4x max. 5x od výměny baterie. Podle mě byl problém právě v baterii. Takže toho bych se nebál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa1313 Odesláno Listopad 9, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2022 Díky moc za odpověď 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Foxik33 Odesláno Únor 2, 2023 Sdílet Odesláno Únor 2, 2023 (upraveno) A Upraveno Prosinec 3, 2023 uživatelem Foxik33 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.