forder339 Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Čaute páni potreboval by som pomoct dneska som dal auto na diagnostika zdá sa mi že nemá ťah mohol by sa na to niekto pozrieť či to je v poriadku ? (Prvý obrázok je turbo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Já bych neřekl, že je tam něco vyloženě špatně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 tiez mi to nepride vylozene zle, podla toho,co tam vidim a to neviem, od akych otacok zacina uz tlak rovny pozadovanemu,ale zda sa mi ,ze mas netesnosti vo vedeni vzduchu od turba . Pomalsi nabeh tlaku, jednotka pusti turbo viac roztocit ,aby dosiahla pozadovane, hore sa to prefukne, potom to zreguluje dole ,sfukne nizsie a zas mu to trosicku trva kym ide na max tlak pozadovany... Ale to su len dohady..to treba poriadne pozistovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rassat Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ahoj, dej sem jeste tu tabulku s hodnotama, jinak muze to byt prasklinka v hadickach podtlaku, prasklina v hadicich od turba do sani, unik podtlaku pres vadny egr, zatuhla regulace turba, pokud ji mas, unikajici podtlak pres banku na turbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 urobil som ešte jeden log možno to bude lepšie http://uloz.to/xfKunkkX/test-1-3-11-csv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ahoj, dej sem jeste tu tabulku s hodnotama, jinak muze to byt prasklinka v hadickach podtlaku, prasklina v hadicich od turba do sani, unik podtlaku pres vadny egr, zatuhla regulace turba, pokud ji mas, unikajici podtlak pres banku na turbu 66kw ma pokial viem obtokove turbo bez natacacich lopatiek, cize ak si myslel toto,to nie. Sice neviem,ci som nepocul spravne,ze novsie verzie mali variabilne turbo ? neviem,do dizlov velmi nepozeram. urobil som ešte jeden log možno to bude lepšie http://uloz.to/xfKunkkX/test-1-3-11-csv Tiez som len taky amatersky diagnostik,ale regulacia turba vyzera ok, chova sa ako ma ,teda pracuje na viac percent, ked treba uregulovat vacsi tlak. Len odspodu, kedy by mal byt nastup tlaku rychlejsi,to mas pomalsie. Po prefuknuti a uregulovani uz to len udrziava cca pozadovany tlak,ale ten je stale o cosi nizsi = toto cele pripisujem ako vravim uniku tlaku vo vedeni od turba cez IC az po sanie. Natlakoval by som sustavu,minimalne dat preskusat IC, ci uz nie je deravy ako sito. Potom ak vedenie bude 100 percent utesnene, zas to odmerat cele. Mozno by sa niekto mohol vyjadrit k EGR duty cycle, neviem,nepaci sa mi ,ze tam je cely cas 4,8 percent ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 mám taky 4.8 ked mám EGR OFF (pipe kit) ... když porovnavam můj tlak turba s tvojim, tak to foukatko z 66kW tlači docela malo, to bych nechtel :D ale jak říkám, nic mega závažnýho tam nebude .. když se podíváš na moje seriove 81kW turbo, tak to taky zregulovalo a pak vystoupalo znovu pod specified, kde sa to lišilo cca o 40mbar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 dik ketys za tvoj graf presne ma napadlo,ci aj nahodou nema EGR off. Tiez myslim,ze nic vazne tam nie je . Otazka by aj bola ,ci vobec su nejake chybove hlasky v RJ motora? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ohľadom EGR tak ten som čistil nedávno bol dosť zasratý a žiadnu záslepku som nevidel .... v RJ motora nebola žiadna chyba dneska som to pozeral keď som robil log 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 nie su chyby, takze nic mimoriadne to nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 dúfam že nie :) .... rodičia majú tu istú octaviu len 81 kw a ten rozdiel je neporovnateľný ... ono ako to ide ešte do tých 100-110km/h ale potom už sa mu ide ťažko - ja som rozmýšľal že to môže byt variabilita, banka alebo hadičky - tie som už pozeral všetky vyzerali v pohode až na jednu tu som vymenil ale žiadnu zmenu som nespozoroval , asi ich vymením všetky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 si s tím zajeď k Funovi na chip a pojede to aj tobě, nielen rodičom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Tam určite plánujem návštevu :D len som to chcel dať doporiadku aby to aspoň išlo tak ako ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Říjen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Páni už mi to spadlo úplne do núdzaku vymenil som podtlakové hadičky aj N75 vedeli by ste niekto poradiť http://ulozto.sk/xg3kDbNx/test-2-csv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš FN Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Zdravím, vyřešil jste závadu? Mám velmi podobný problém, mám ERG off mechanicky plechem, komplet vyměněné hadičky, vyzkoušel jsem jinou funkční N75, takže mě napadla váha vzduchu protože dává menší hodnoty, ale aby měla za vinu takové kolísání tlaku turba? Dá se v domácích podmínkách překontrolovat ta baňka turba jak píše rassat? Auto mi do nouzáku nepadá, ani nemám vypsanou žádnou chybu, motor je 66kw ALH 2003. Můj log pro porovnání díky za připomínky. https://webshare.cz/group/6043bXiZ5F/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 ahoj. Ja osobne som to vyriesil tak ze som poodpajal vsetky hadicky poprefukoval a zase vsetko pozapajal podla schemy takze neviem ci boli zle pozapajane hadicky alebo nieco v nich bolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš FN Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 ahoj. Ja osobne som to vyriesil tak ze som poodpajal vsetky hadicky poprefukoval a zase vsetko pozapajal podla schemy takze neviem ci boli zle pozapajane hadicky alebo nieco v nich bolo čau, tak to si měl štěstí, zkusím to taky, dneska jsem se pokusil vyzkoušet vyvolat podtlak na podtlakové regulaci turba pomocí velké injekční stříkačky jestli to bude unikat a vždycky se cca 1/5 obsahu "vytáhlého" vzduchu ze stříkačky vytratilo, jestli to tak má být nebo je to pouze minimum které si N75 doplní průběhem své činnosti nebo jestli byl tento test něčím průkazným nevím. Komentář? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
IPARB Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 JÁ JSEM MĚL PROBLÉM , ŽE MI AUTO PŘI ŘAZENÍ 3 STUPNĚ RYCHLOST 90 U 4 STUPNĚ RYCHLOST 105 A 5 STUPNĚ RYCHLOST KOLEM 120-125 PADALO DO NOUZOVÉHO PROVOZU. VYMĚNIL JSEM VÁHU VZDUCHU, VYČISTIL EGR VENTIL A JINÉ VĚCI A PAK JSEM TO DAL KAMARÁDOVI DO SERVISU A PO DVOU HODINÁCH MI VOLA, ŽE TO MÁM SPRAVENÝ A KDYŽ JSEM SE PTAL CO TOMU BYLO, TAK MI ŘEKL, ŽE BYL POVOLENÝ ŠROUB NA TURBU KTERÝ DRŽÍ TLAK VZDUCHU (ne podtlak). VYMĚNIL PODLOŽKY A TAKY PODTLAKOVOU HADIČKU, KTERÁ JDE OD TOHO A OD TÉ DOBY MÁM PO PROBLÉMU. NEVÍM JESTLI TI TATO INFORMACE POMŮŽE. SAMOZŘEJMĚ JSEM LAIK, TAKŽE SE ZEPTEJ AUTOMECHANIKA KDE TEN ŠROUB JE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vláďa 9292 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Zdravím :) Potřebuji poradit,turbo mi padá pravidelně při 160km/h do nouzáku,váha vzduchu rozhýbaná,hadičky,ventil N75 po výměně,EGR vyčistěn..máte někdo s tímhle zkušenost ??? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Váha vzduchu rozhýbaná? To se dělá jak? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 ty mně teda taky zajímalo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andy Odesláno Červenec 7, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2023 Zdravím, vedel by mi niekto vyhodnotiť log turba? Jedna sa o motor 1.9 TDI, 74 kw, ATD. Log robeny na 4. prevodovom stupni od 1500 ot/min plny plyn. https://ulozto.sk/tamhle/JJKlH5zwm9CE/name/Nahrane-7-7-2023-v-16-20-29#!ZGHjAQR2ZmZkLwN0BQqwZmOwLJHkZxIQBJ1fJyL5n0cKYzHmAt== Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.