BedaF Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Zdravím všechny, při výměně kol jsem si všiml na jedné straně hodně vymlácené a vyhřezlé "gumové věci" (nevím jak se tomu vlastně říká :-D ). Na jedné straně už pružina leží vlastně přímo na železe. Jak moc je to závažné? Díky za odpovědiedit: sory za otočený obrázek,v pc to mám otočené,ale tady si to dělá co chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Celkem dost unavené, určitě vyměnit - http://www.cc-autodily.cz/deska-podperna-horni?brand=SKODA&model=OCTAVIA Stačí zvednou zadek auta s odpojeným tlumičem a pružiny vypadnou ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BedaF Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 díky. a hrozí i třeba že by mi pružina vyskočila ven? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 ta ti jen tak nevypadne pod tou gumou je jeste vystupek a navic jak zjistis sam jestli to budes menit jak mas auto zvedle tak ta pruzina nejde moc lehce ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.