Přejít na obsah

Přestavba Facelift na RS facelift - problém s kontrolkou žárovek

madjism

Doporučené příspěvky

Zdravím Pánové, přepojoval jsem denní svícení z faceliftky na RS předek s LEDkami podle tohoto zapojení: http://www.imgup.cz/image/DdW ... Pán co to postoval říkal že to takhle zapojil a kontrolka poruchy žárovek mu do rána zhasla a vpohodě. Mně však evidentně svítí pořád, dá se od toho nějak odpomoct? Přídavny odpor mi přijde taková zbytečná prasárna.

Odkaz ke komentáři

BCM myslíš tu řídící jednotku světel?

Mám rok výroby 2011 asi 8 měsíc, zapojené to mám tak jak jsem posílal, dva kontakty přímo od původního konektoru a jeden dotažený z kontaktu 1 (permanentní +) od svorkovnice hlavního světlometu. Stačilo by tedy přepsat nějaké hodnoty v ŘJ?

Odkaz ke komentáři

Každá BCM podporuje LED TFL u auta, které má už denní svícení.

Jinak se to přepojuje, původní napájecí co šel na žárovku denního světla dáš na PIN 1u LED světla, kostru(hnědý vodič) co šla pro denní rovněž použiješ a dáš na pozici PINu 2 a u světla vyjmeš PIN na pozici 10 a prodloužíš na PIN 3 u LED. Pak už jen stačí přijet do Strakonic na nastavení pro LED..

Nevěřím, že s tím jak je zapojeno v prvním příspěvku to nepíše chybu(aniž by někdo nemusel něco dál nastavovat).

Odkaz ke komentáři

Já bych to i přepojil podle toho jak píšeš ale problém je právě že jsem ze Zlínska a Strakonice jsou vážně trochu z ruky. Nevíš o někom kdo by byl popřípadě blíž nebo jak by se to nakodování dalo jinak vymyslet?

PS: Pokud odpojím PIN 10 ze svorkovnice hlavního světla, nepřestane svítit obrysovka?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj, prosím o radu. Kamarád si koupil Octavii 2 RS 2008. Je to mezityp. Tzn. z venku předface, vnitřek a elektrika je z face. Chtěl nakodovat denní svíceni na mlhovky, ale ať jsme dělali co chtěli, tak vždycky s mlhovkama svitili i parkovačky. Neřešil někdo? Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...