Přejít na obsah

Otevírání dveří - reaguje jen při "špatně dovřených"

Majkl_

Doporučené příspěvky

Zdravím,

u dveří spolujezdce mám problém, že pokud otevře dveře, nerozsvítí se stropní světlo a ani na budících se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří.

Kontrolka a světlo se rozsvítí pouze v případě, že dveře "špatně zavřu", tedy, jsou skoro zavřené, ale špatně. V podstatě když se rám dveří začne dotýkat auta (nebo jak to správně popsat).

Pravděpodobně mikrospínač ? Téma ohledně mikrospínače jsem si pročetl, ale nenašel jsem konkrétně můj problém.

Neví někdo přesně, kde je problém (studeňák, mikrospínač) a jaká je vhodná oprava ?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Zkusím, jen bych se chtěl zeptat, na předchozí octávii jsem sundával kabeláž od řidičových dveří, liší se tato kabeláž u spolujezdce ? Je to složitější nebo jednodušší ? Je to řešeno jako u zadních dveří nebo ty kabely jdou až pod volant ?

Jinak stahování okýnka i centrál funguje, polohování pravého zrcátka také. Jak říkám, jen při špatně dovřených dveří se rozsvítí, tedy až když jsou jakby zavřené (když dveře potlačím ven tak už jakby drží v zámku), ale jen v této poloze. Prostě jak jde slyšet, že dveře lezou pomalu do zámku, stačí pohnout o milimetr a už zase zhasne, tudíž kabeláž by to neměla být, protože by se to chovalo při různých polohách a sporadicky. Mě se to rozsvítí opravdu vždy ve stejné poloze. Ale každopádně kabeláž překontroluji.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...