Majkl_ Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Zdravím, u dveří spolujezdce mám problém, že pokud otevře dveře, nerozsvítí se stropní světlo a ani na budících se nerozsvítí kontrolka otevřených dveří. Kontrolka a světlo se rozsvítí pouze v případě, že dveře "špatně zavřu", tedy, jsou skoro zavřené, ale špatně. V podstatě když se rám dveří začne dotýkat auta (nebo jak to správně popsat). Pravděpodobně mikrospínač ? Téma ohledně mikrospínače jsem si pročetl, ale nenašel jsem konkrétně můj problém. Neví někdo přesně, kde je problém (studeňák, mikrospínač) a jaká je vhodná oprava ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Najskor polámané kable v prechode. Najlepšie kabelaz von a skontrolovať premerat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Zkusím, jen bych se chtěl zeptat, na předchozí octávii jsem sundával kabeláž od řidičových dveří, liší se tato kabeláž u spolujezdce ? Je to složitější nebo jednodušší ? Je to řešeno jako u zadních dveří nebo ty kabely jdou až pod volant ? Jinak stahování okýnka i centrál funguje, polohování pravého zrcátka také. Jak říkám, jen při špatně dovřených dveří se rozsvítí, tedy až když jsou jakby zavřené (když dveře potlačím ven tak už jakby drží v zámku), ale jen v této poloze. Prostě jak jde slyšet, že dveře lezou pomalu do zámku, stačí pohnout o milimetr a už zase zhasne, tudíž kabeláž by to neměla být, protože by se to chovalo při různých polohách a sporadicky. Mě se to rozsvítí opravdu vždy ve stejné poloze. Ale každopádně kabeláž překontroluji. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 bude nejspíš KO mikrospínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Myslel jsem si to. Deje se to fakt ve stejnem miste. Uplne pravidelne. Kdyby to byl studenak tak by to nejspis haprovalo nepravidelne a dle pocasi, kdyby kabelaz tak taky nepravidelne. Podle navodu ho vymenim. Snad neco bude na aukru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Nejspíš to bude ten mikrospínač, jinak na Aukru ho máš tady http://aukro.cz/mikrospinac-do-zamku-dveri-octavia-zamek-i5773056975.html nebo se dá koupit za levnější peníze tady ;) : http://www.tme.eu/cz/details/v4nct7/konektorove-mikrospinace/saia-burgess/ http://www.zbozi.cz/hledani/?q=mikrospinac%20octavia#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=items-ABtest-B&utm_term=mikrosp%C3%ADna%C4%8D%20octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Dekuju moc :) Stale ale nemuzu najit navod jak vyndat ten ovladaci panel :( Nerad bez jistoty zkousim jestli se da plast vycvaknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Jejda, ohledne ovladaciho panelu - spletl jsem si tema (alarm - hlidani prostoru) :D uz ani nepremyslim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.