Tomas k81 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Zdarec pánové, hele máte nekdo zkušenosti s tímto!!!!! http://www.rvs-tec.cz/ Spíše ale čekám negativní odpovědi. Jen mě tak zajímá jestli se někdo náhodou k tomuto dostal . Jedná se o technologii které zvyšují odolnost, hlavně spolehlivost a životnost kontaktních kovových ploch a to tím, že vymezuje vůle a snižuje tření. Jedná se vždy o jednorázové ošetření. Tak nějak. Nevím, když jsem měl oktávku 2,0 tak jsem měl strach dotoho jít, ale ted mám felicii 1,6 a asi to narvu do ní!!! :-) :) :) :) Za každou odpověd, uvahu, připomínku děkuji Tom http://www.rvs-tec.cz/auto-motory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 No nevim,palka je to jak hrom a ja bych do toho urco nesel. To ty penize utratim jinak a nejak tomu ani moc neverim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 No nevim,palka je to jak hrom a ja bych do toho urco nesel.To ty penize utratim jinak a nejak tomu ani moc neverim. Přesně tak ,ty prachy bych využil nějak jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Já jsem jednou přidával do oleje tohle: http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detai...oru-250-ml-487/ Vydrží to cca dvě výměny oleje. Motor se celkově zklidnil a zlepšily se starty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Za ty prachy,bych si nechal auto čipnout nebo vyměnil trysky za silnější.Kdysi jsem koupil do nafťáka taky přísadu za 1000kč.Nabízelo se to v televizi a nějaké zlepšení tam bylo.Motor měl kultivovanější chod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest medved Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 není to všechno jen takový placebo, já mám někdy pocit, že mi auto jede líp, když jedu z myčky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sheff Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak tohle v autě mám (1,8 T-AUM rv 00) Najeto 315 tis.km. Auto je sériové se základními 150 poníky. Před měsícem jsem měl možnost srovnat s 1,8T 95tis. a 1,8T 4x4 115 tis. a obě dvě mi přišli o dost línější. U 4koly je to jasné. U té obyčejné jsem ještě projel diagnostikou celé auto jestli není někde chyba a nebyla.... auto pravidelně servisované. Pak to máme v jedné OI 1,9 Tdi rv 00 66kW, najeto 320tis. km chip na 114 koní. 110 koňové octávky na zrychlení nemají vůbec šanci, chod motoru naprosto vyrovnaný, chytá na brnknutí a zvuk motoru je naprosto odlišný od ostatních octávek . Bohužel ani jedno auto nemáme odbržděné, protože jsme to nepovažovali za nutnost, neboť třeba já osobně jsem viděl některé součástky z dost poškozených motorů, které byly ošetřeny touto technologií a je to až neuvěřitelné co to dokáže. Dle oka je třeba na vačce rýha jako blázen ale dle hmatu a mikroskopu naprostá rovina. Abych tu nepsal jen o osobních autech.... TerannoII přidírající se zadní diferák-pravidelné výměnny oleje....vždy 500km vše fungovalo jak má a pak opět začal být diferenciál čím dál víc "samosvornější". Otáčet zadnímy koly jednou rukou nebylo skoro možné. Nevěděli jsme co s tím a pak se začalo rozhodovat mezi "novou" nápravou a RVS. Zkusili jsme rvs a po 1000km žádné přidírání a kolem se nechá otáčet jedním prstem a diferák běhá bez problémů. Teranno má najeto cca 200 tis. a z toho 100 tis. s koněbusem. Dál jsem to nacpal do zahradního traktoru Husqvarna CTH 160 Twin 16 HP. Tenhle traktor jsme si kupovali na sekání zahrady okolo statku. Původně se sekalo 2 hod/seč. Ke konci sezony už se sekalo něco přes hektar cca 13hod/seč. Traktor musel něco vydržet a proto jsem tam rvs nalil také. A půlku sezony než se pořídil větší John Deere musel oddřít. Za Hsq jsem tahal plechový přívěsný vozík s klecí, do kterého se foukala posekaná tráva. Terén nebyla žádná rovina nýbrž dost strmé kopce. Před aplikací RVS nebylo možno táhnout do těchto kopců tento vlek z 1/3nafoukaný a sekat 10cm trávu. Motor se prostě udusil. Po "zajetí" RVS jsem lítal do těchto kopců s 1/2 vleku a schrouplo to i 15cm trávu. Renovace motorovek, vstřikovačů apod. popisovat už ani nebudu. Nic levného to ovšem není.... :) Toť jenom mé osobní zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 skoro to vypadá jako reklama na rvs, první příspěvek po registraci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 (upraveno) Zdrarec ogaři nemáte někdo zkušenost s oleji MEDUNA? skoro to vypadá jako reklama na rvs, první příspěvek po registraci :) Myslíš že by čekal půl roku aby mohl udělat reklamu? Upraveno Prosinec 26, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 třeba :) :) , proto jsem taky dával smile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.