kuča Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Ahojte, rozhodl jsem se něco udělat s předním nárazníkem, který je poškrábaný, prasklý a celý osekaný od kamínků. Narazil jsem ale na internetu, zejména na Aukru, na levné neoriginální nárazníky (700-1100 Kč). Což by mi dost ulehčilo práci. http://aukro.cz/novy-predni-naraznik-skoda-octavia-r-v-2001-i5794651750.html Máte s nimi někdo zkušenosti? Liší se nějak od originálu? Je potřeba nárazník při montáži na auto nějak upravovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 většinou tyhle levný krámy neseděj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 do takychto lacnakov by som asi najskor nesiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ja som na predchadzajucej octavke prerabal facelift z neoriginalnych dielov...bolo sa treba kus vyhrat s tym ale vsetko nakoniec pekne sadlo aj vyzeralo ... Vsetko je otazka narokov a ceny ..ja som bol max spokojný a pochvalili mi aj druhi ako to vyzera.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 To ho máš fakt tak na kaši ? Pokud je prasklej tak dneska se to nechá slušně zavarit a podle mě lepší než china nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Když se tu řeší ty neorigo díly, tak máte někdo zkušenost s neorigo přední maskou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
freeper Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj, mám neorigo masku (diamond) a je v pohodě. Sedí jak má a dokonce jdou i přeskládat jednotlivé díly. Momentálně mám lakovanou část od diamond a vnitřek origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Super, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.