Kepl Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Dobrý den, prosím znalejší o pomoc.. dostalo se mi do rukou vozidlo O1 sedan a nemá takřka žádnou povinnou výbavu. Když jsem se jí snažil obnovit, tak vůbec nevím, kam dát výstražný trojúhelník. Kde je prosím jeho místo a jak se upevňuje? Pokud by se někdo mohl obtěžovat a vložit nebo poslat mi svojí fotku, jak to má vyřešené, budu moc rád! Manuál hovoří jen o tom, že má být v zavazadlovém prostoru, ale nevím kde a žádné viditelné místo tomu neodpovídá. Díky, Vašek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Originální umístění je pod podlážkou v kufru . Před rezervou je ještě taková polystyrenová přihrádka na lékárničku a trojúhelník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kepl Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 .. ano to je, ale mám za to, že se tam zmiňované nemůže vejít a nebo je tam takový nepořádek, že to nikdo nikdy nedá dohromady.. :-) Ok, díky moc za navedení. Já to zkusím nějak přeorganizovat.. lékárničku jsem zvládnul, ale na trojúhelník fakt nevím.. ale zkusím.. díky a ať vám to frčí :-)! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kepl Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Kluci zdravím, může mi prosím někdo připojit svojí fotku uspořádání toho polystyrenového vehementu? Lékárničku chápu, ale kam proboha s tím trojúhelníkem? Díky moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jimi Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Trojúhelník položíš do příčného výřezu naplocho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.