mikone Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Zdravím. Nevěděl jsem kam jinam s tím a ani jsem nenarazil na podobný dotaz. O1 combi 1.8T 110kw 90tkm Bojoval jsem s osvětlením kastlíku (pak jsem zde zjistil, že musí být zapnutý světla aby to svítilo :-D ) a když jsem koukal do pojistel tak jsem zjistil, že tam chybí pojistka č.6 "řídící jednotka centrálního zamykání". Auto máme tak dva týdny tak ještě zjišťuji co kde je co to umí a tak. Jsou tam zaslepené zámky, nechaný je jen u kufru, takže to odemykáme jen dálkově a to se odemyká a zamyká úplně bez problému. Může to s tím mít spojistost (že by to bylo jen pro centrál při odemykání přímo klíčem)? díky A další jak jsem jen tak procházel návod co to umí tak jsem narazil, že by v kufru měly být nějaký úchytný oka na síť a tak po bocích, ale žádný tam nemáme. Daj se tam nějak snadno dodělat? A šly by do osvětlení do kufru, kde jsou 10W žárovky dát tyto žárovky? a svítily by víc než normální vláknové? http://www.carvin.cz/led-zarovky--sufitky/zarovka-4led-12v-suf-11x39-sv8-5-bila-2ks/ díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Ahoj, s tou pojistkou ti neřeknu proč ji tam nemáš, ale asi bude pod jinou pozicí, protože když máš centrál, tak musíš mít i pojistku ;) , ale pokud ti centrál normálně funguje, tak nemá cenu do toho vrtat a to že máš zaslepené zámky ničemu nevadí, můžeš to tak mít už přímo z výroby... ;) Co se týká úchytných ok, tak každá octa je má v kufru. Když se podíváš po otevření kufru na pravou a levou stranu, tak u těch kapes jsou na podlaze a pak jsou na zadní straně kufru po stranách asi 10cm nad podlahou, takže tam musíš mít celkem 4 uchycovací oka ;) Ohledně osvětlení, taková led žárovka bude svítit ještě huř než origo světýlko, tak buď tam dát pořádnou led žárovku nebo a to osobně doporučuji, použít led pásek viz. návod http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23187 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 ok diky. S tou led žárovkou,vůbec jsem si nedokázal představit jak by to mohlo svítit.Když vlastně dodržím rozměr a watáž (tady bylo myslím 0,3W,a tam je 10W žárovka teď),tedy když nepřesáhnu LEDkou těch 10W tak se nic nemůže stát že? a o těch 4 okách vím, ale když jsem procházel jen tak návod, tak je tam nakreslený uchycování sítí právě i na plast pod oknem a pod osvětlení kufru,že jde ta síť dát třeba k jedné straně nebo sítí jakoby přehradit prostor kufru (zítra donesu návod a vyfotím jak to tam je...Spíš mě šlo o to jestli to tam někdo nemá a nepodělí se jak to tam má udělaný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Ona třeba 5W ledka bude svítit víc než 10W žárovka, ale pokud by jsi chtěl vyměnit sufitku za led sufitku, tak se musí dát nějaká lepší, která má vysoký výkon. Ve výsledku ale budeš mít v tom kufru stejně málo světla, proto je lepší použít ten led pásek, který ti osvítí celý kufr. Ohledně toho odběru proudu, tak to nemusíš mít strach, i kdyby jsi měl odběr 15 nebo 20W, tak se vůbec nic nestane... ;) O těch dalších okách nic nevím, tak pokud budeš moct, tak ten návod nafoť a dej to sem, třeba dokáže někdo víc poradit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.