ka_r_los Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Já mám přelisovaný přední silentblok na ramenech cca 25-30tkm, zadní taktéž, vzadu mám plnou variantu a mám stejné problémy jako kluci. Jak budu moc, sundám kolo a zkusím vůli, ale skorem bych to v případě OK gum hnal na opotřebování šestihranu ramena :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 gumama stejne musis zacit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 vylisovat a zalisovat - dělal jsem to hydraulikou, ve svěráku nemáte šanci. Nejvíce matoucí na tom je to, že když dáte auto na rampu, ze spodu zapáčíte, dělá to dojem, že tam není vůle ... ale je .... po výměně ty rázy přestaly .... dělal jsem to opravdu až jako poslední možnost, protože se to tvářilo jako OK .... ale bylo to tím, aspoň v mém případě ... Jo a když to budete vlisovávat, tak dobře namazat jak rameno tak lůžko - to je základ, opravdu to jde těžko a bez hydrauliky asi nemáte šanci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 namazat a velký hever, jednou už jsem to dvoumužně udělal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 opotřebování šestihranu ramena :/ Myslis ten sestihran ramena, co ide do toho nalisovaneho silentbloku? Kua, to sa musi vymenit cele rameno? Ale je to uz potom komplet cele a vola tam uz nemoze byt: http://www.cc-autodily.cz/rameno-predni-leve-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 v tom sestihranu je to blbost, je to kov do gumy, to ti spise povoli ta guma ... zacni nejdriv tim hlinikem se silentblokem .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 o stranku dozadu mates pisal, ze mal ten sesthran obdraty... takze stat sa moze. Pri rozoberani by to podla mna malo byt vidiet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Kombinace mechanickeho namahani, vlhkosti a koroze porad dokola na oceli udela dost,myslim ze i hlinikova ramena s3 by na to mohla trpet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 no, teoreticky asi jo, já mám najeto necelých 180 tisíc a ten šetihran na rameni byl netknutý ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Jo udělá to pěknou vůli.Porovnával jsem ramena na jedné octě co měla najeto cca 250 a moji která má něco málo přes 500 a rozdíl byl.víc jak milimetr.Dal jsem i nové silentbloky a nepomohlo to.Nicméně ikdyž tam ta vůle je tak není znatelná při jízdě.Maximálně že to auto jede do leva či do prava když se přidá či ubere. Ale určitě ne že bych přidal a cítil že něco trvá než kolo zabere.To by tam musela být vůle půl metru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 fakt jsem tam cítil takový ráz .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Je to možné,přít se nebudu,jen popisuju zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Me napr na to bylo receno, ze mi to dela reakcni vzpera motoru... :-/ budu menit, uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A te%d jestli je to celkem nebo jen silentblokem v nápravnici;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Tak pro informaci pro další co mají odratý šestihran na rameni,jde to pěkně navařit cočkem a obrousit flexou.Včera jsem to dělal a za hodinu bylo hotovo Dneška se pustím do silentbloku na vzpěru co jsou v nápravnici. Nevím co to dělají za auta.Půl milionu to nevydrží.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 kolik mm jsi mel rozmer a na kolik jsi to vyvaril ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Popravdě jsem to neměřil.Navařil jsem a obrousil tak aby silentblok šel na pevno. Silenty v nápravnici vyměněny.Ale je to opruz. Bez lisu ani prd.Nechapu proč jej nedělají z jednoho kusu.A kovový obal.Šlo by to mnohem líp.Ještě musím udělat geo a alespoň jedna část bude v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gondro Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Tak dneska som mal pracovny deň, silenbloky v napravnici ako uchytenie motora VYMENENE✔ Ramena uplne cele komplet nove znacky lemforder✔ Vyzera ze to prestalo , musim podotknut ze som mal nove silenbloky aj na ramenach originalnych boli tam silenbloky audi a2 a taktiez aj predny silenblok prelisovany , no stale to predtym robilo to trhanie. Na tom 6 hrane bolo vidiet velmi velke opotrebenie kedze auto ma najazdene cca 280tisic :) a to stale na 18kolesach co som meral tak rozdiel bol cca 1.6mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Vzpera motoru? Vespod mezi ramenama? To myslis? Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gondro Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Ano dva silenbloky v napravnici a vzpera k prevodovke co drzi motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 a kde hľadať keď auto niekedy hlavne na 5 , prípadne pri preradení , ubratí a pridaní , klepne do podlahy tlmenym zvukom ? reakcna vzpera , silentbloky všetko je ok , auto ma 65 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gondro Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 Poloosy popozeraj a ramena velkou pakou popozeraj a hlavne aj predne silenbloky na ramenach, ked ti chodi aj riadaca paka pri tom jak ti to trha tak popripade silenbloky motora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.