Přejít na obsah

Bubnova brzda

jofa

Doporučené příspěvky

Zdravim,po jazde som skusal ako su zohriate brzdy a zistil som,ze jedna bubnova brzda je tepla,druha je podstatne chladnejsia,niekedy az studena,akoby to koleso vobec nebrzdilo.vsimam si to uz dlhsiu dobu a toto jedno koleso je malokedy zohriate oproti druhemu...docital som sa ze je dobre obcas hodit dole bubon,vycistit a premastit,len neviem co konkretne premastit...a ani ci mam davat dole oblozenie alebo nie.bol by som vdacny ak to uz niekto robil ze by mi aspon z casti popisal postup.inak to oblozenie ma uz vyse 4 rokov a nabehane cca 60 000.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj Octaváci .

Tak já mám trochu jiný problem po výměně bubnu , čelistí , válečků , pérek , trubek , atd. tak auto jako by pořád brzdilo . Bubny jsou zahřáté . A ještě k tomu jsme zjistily že je buben jako by cca o 0.4 mm menší od čela osazení kde příjde náboj na čelo toho bubnu , jinak když jsme ho tam dávali tak všechno sedělo . Auto ŠKODA - Octavia 1.6 55 kw r.v. 1999 .

www.autotwin.cz/zbozi/703805/BRZDOVY-BUBEN-SKODA-OCTAVIA--96---1-6-MPI--1598ccm.htm

Tak Vás prosím o rady nebo názory kde by mohla bíti chyba .

Děkuji předem :

Lukáš

Odkaz ke komentáři

Bratovi takisto menil jeden akoze mechanik komplet brzdy a zabudol mu povolit a znovu nastavit rucnu.kotuce boli stale zohriate a auto pribrzdovalo.vraj sa to nastavuje same...dobra blbost,ked menis komplet vestko musis znovu nastavit aj rucnu,ci to su kotuce alebo bubny,to je jedno.skus povolit lana rucnej brzdy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...