Petan Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Zdravim,měl bych dotaz mam nebouranou octavii a mam jedno předni svetlo viš než druhe.Jedno těsně pod blatnikem a jedno zase vic k narazniku a chtel bych je nejak srovnat nevite jak jestli jsou tam nejaké šrouby?Jinak naraznik a vsechny spary sedi krasně.Co koukam na netu hodne octavek to ma zvlastne ,každa jinač.A kdyby jeste nekdo poradil jak je to spravně jestli vic k blatniku nebo jinak.Moc diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Podle mě máš špatně namontovaný držák světel - nepopíšu Ti přesně co to je za díl, ale můj mechanik mi to tvrdil, že to je tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Měl jsem naprosto stejnej problé. Koupil jsem si nehavarovanou Octavku a když jsem se doma na ni pořádně podíval tak jsem zjistil špatně sedící pravé světlo. A opravdu stačilo světlo vymontovat a zase opatrně dát do správných kolejniček a sedí jako pr.. na hrnci Jediné co jsem nedokázal ani opatrně ani hrubě odpojit přívodní kabel. Asi je na to nějakej fígl nebo co ale docela bych rád věděl jakej to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Diky za rady to bude asi tim az bude tepleji tak to rozeberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Tak já se obrnim trpělivostí a pujdu na ten konektor. Už mě docela štvalo měnit žárovky a díky tomu kabelu se to dělalo docela špatně. Tak díky za návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 to světlo sedí v takový plastový dsce, která má stavěcí šrouby. Pokud bude světlo správně zasunutý do desky a přesto nebude lícovat, chce to povolit desku a přesně dopasovat - je to piplačka, ale stojí to za to. Potom pořádně utáhnout a zajet na seřízení světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.