Fireee Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 PLASMA led, nabízím je v bazaru za 100/pár, neblikají, mám je už déle a zdají se OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 (upraveno) @Mirouch: ja tam mam uz nejaky ten rocik tieto: http://www.aliexpress.com/item/New-CREE-LED-2pieces-lot-High-Power-Cree-7W-31mm-36mm-Auto-Car-Festoon-LED-Aluminum/1714015548.html Vyhoda: cree, celokovove telo, lepsi odvod tepla, tym padom dlhsia zivotnost Nevyhoda: asi budu hlasit chybu, ked maju odber 1,2W Najidealnejsie je vypnut kontrolu ziaroviek nad SPZ. Myslim, ze to vie uz hocikto :) Upraveno Únor 25, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 když jsme u toho vypínání .... vypnul jsem všechno, ale stejně LED mlhovky chybu hlásí ... a to už jsem vyzkoušel 4 druhy, bez CREE, CREE, všechny CAN BUS, ale prostě chybu stejně hlásí ... teď jsem ještě na zkoušku objednal ten mezikus s takovou krabičkou s odporem ... mělo by to vyřešit, tak uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 (upraveno) No ja sa moc do kodovania nevyznam, ale SPZ sa tusim da vypnut. Na ostatne potrebujes iny nastroj, resp. diag. Bud ten polsky kabel, alebo cez eeprom. Ja to mam vypnute uplne vsade a mam pokoj...mozem tam vopchat co chcem :D Upraveno Únor 25, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 no, přes VCDS můžeš vypnout cold control, tzn. studenou kontrolu všech okruhů, ale i tak to po zasunutí klíčku problikne ... zase tak mně to netrápí, ten kablík to vyřeší ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 Jo ty couvačky svítí fakt dobře :) A oni se dají takhle vypnout chybový kódy jo? Dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Dnes mi konečně přišly sulfitky na spz, tak je hned vyměním :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 (upraveno) Vyměněno :) Upraveno Únor 29, 2016 uživatelem MirdaJH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Svítí ti to pěkně. Za měsíc mi dej vědět jestli osvětlení RZ ještě pořád svítí. Nevím čím to je, ale mě začnou asi tak po dvou až třech týdnech blikat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 (upraveno) Díky :) No snad to nic neudělá. Ale blikají mi obrysovky vepředu :( to mě štve... Mám ještě jedny dvě, tak je zkusím vyměnit. Upraveno Březen 1, 2016 uživatelem MirdaJH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Já vím jak ti je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Chvilku jdou, chvilku blikaj... Zkusím buď vyměnit nebo je otočit v konektoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 jdou do kopru, koukni na ty čipy na led, určitě jsou opálený ;-) ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 (upraveno) Tak tady přidávám něco pro Šuldu :) snad už budeš spokojenej. Něco k interiéru: Trošku odrbanej volant (od předchozí majitelky, ženská no...) buď výměna za jinej nebo bych chtěl výměnu za multifunkční, ale ještě nejsem rozhodnutej. V létě vyndat a vytepovat sedačky Dodělat zadní reproduktory i s výškami A koupit jen novou manžetu na řadičku Jinak je to asi všechno :) Upraveno Březen 5, 2016 uživatelem MirdaJH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 No vidíš že to jde :) Teď už aspoň vidím že máš JumboBox, polodot atd. Dával bych si pozor na ty smrady co máš na středových výdechách. Některý to umí pod sebou časem pěkně narušit. Tyhle smrady mě do auta nesmějí, i tchýně to na sebe už neleje když má jet se mnou, šla by chuděra pěšky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 když volant tak ten z RS v kůži :) doporučuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Tak já to pod voňafkama utírám, myslím ventilátory :) pěkně to voní. Vybírám fakt jen kvalitní vůně a vanilku mám nejradši. Teď čekám až dojdou tyhle dvě (dal jsem tam dvě, protože jsem pořád cejtil bejvalou majitelku :D ) a mám jednu vanilku california scenc :) S tím volantem uvidím, ale taky by to nemuselo být špatný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 to se tam ta majitelka poXrala nebo co ???? :D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Já voňky nepoužívám, mě to všechno smrdí. Ovšem jednou se mi synek vzadu zgrcal a to byla voňka, domů to bylo ještě 20km a na ten smrad dlouho nezapomenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ne to ne :D ale to její, já nevím jak to nazvat :D To může bejt taky dobrý šuldo :D zlatá vanilka co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.