Přejít na obsah

Driftování v Praze – Kam s autem na smyky?

Doporučené příspěvky

Vážení, ač pražák, tak nějak už nemám nápady. Na Strahově je prý pořád ta zpropadená běžkařská dráha a jinak mě mimo parkoviště nákupních center nijak nic nenapadá. Všechno je zastavěný nebo jsou z toho parkoviště.

Nemáte tedy někdo tip na místo, kde se dá driftovat a smykovat ve větší rychlosti? Má o víkendu sněžit tak bych rád někam s autem vyjel na smykování.

Odkaz ke komentáři

Není to sice v Praze, ale byl jsem si zajezdit na letišti v Panenském Týnci. Patří to pod ministerstvo vnitra nebo obrany. Volal jsem šéfovi tamního aeroklubu a ten odpověděl, že bezproblémů, ale je tam paušální poplatek 500 Kč, jsou tam kamery a nejde to nějak bokem (aspoň já to neumím). Nyní je letiště zamrzlé, neudržuje se. Byl jsem tam před týdnem a zapadl jsem na zamrzlém sněhu komplet. Jezdí tam prý cvičit lidé z vnitra a URNY, ale musí si zajistit úklid traktorem. Vytáhli mě nakonec dva chlapy s Jeepem, kteří si to přišli omrknout na víkend a zajistit si úklid. Pro někoho to může být velká suma, ale když tam člověk může být teoreticky celý den, tak si myslím, že to jde.

Upraveno uživatelem madcore
Odkaz ke komentáři

Volove, jantari a jitrocelove, na srandicky vas uzije ;) Ale aspon vidim, ze je to fakt bida s mistem, kde se vyblbnout ;) Za tip na Panensky Tynec diky, ale davat 5kg za to, ze si tam budu pul hodiny nicit sluzebaka, to je zbytecny, to uz radsi budu krouzit u Globusu, dokud me nevykazou, ale tam proste neni flek. Kde jsou ty doby, nez vymysleli tu priblblou pseudobezeckou drahu a dalo se prohanet na Strahove. I kdyz to tam okupovali silenci s WRX STi, tak jsme se prostridali, kazdej chvilku, pak dalsi, a slo to, ale ted tam behaji tri chrti na bezkach a je po srande :lol:

Odkaz ke komentáři

A co treba najit nejakou starou ne moc autama zaplnenou cesticku v nejake vesnici nebo lese a pak si to tam zadriftovat? Neni nad to nez si na "klasicke" cesticce clovek zablbne, na parkovisti a nebo letisti to umi kazdi ale tam je to o trosicku zajimavejsi a samozrejmne rizikovejsi. Proste zajit s par kamosama, posadit ih na par mist odkud maji prehled jestly neco jede nebo ne a pak zajet RZ-ku. A pak se stridejte! Akorat najit takove mesto gde (moc) neohrozis ani sebe ani ostatni!

Odkaz ke komentáři

Mno jo no, asi nezbyde nic jinyho nez vyrazit nekam mimo Prahu, ale je fakt, ze takrka vsude, kde to bylo rozjezdeny, tak to ted nebude k tomu kvuli zmrazkum :lool: A zase jezdit treba do Mimone, to je zbytecnej luxus :lool:

RZ je sice dobrej napad, ale pri provozu, kterej tu je, je to o drsticku. A nechci si merit cas na useku, ale chci se vyblbnout a vyzkouset si, jaxe auto chova v ruznejch situacich. Mam to vyzkouseno az az z drivejsich zim, takze jde spis o to blbnuti :lool:

Odkaz ke komentáři
Mno jo no, asi nezbyde nic jinyho nez vyrazit nekam mimo Prahu, ale je fakt, ze takrka vsude, kde to bylo rozjezdeny, tak to ted nebude k tomu kvuli zmrazkum :lool: A zase jezdit treba do Mimone, to je zbytecnej luxus :lool:

RZ je sice dobrej napad, ale pri provozu, kterej tu je, je to o drsticku. A nechci si merit cas na useku, ale chci se vyblbnout a vyzkouset si, jaxe auto chova v ruznejch situacich. Mam to vyzkouseno az az z drivejsich zim, takze jde spis o to blbnuti :lool:

No jako nemyslel jsem na cas a pri provozu, staci osvetlena ulicka v nejake prdely gde vecer treba kolem 12h neni ani pes ani kocka, a pak trosicku zaradit! Jako na letisti vim co my to auto udela, a moc vazne ten smik neberu protoze neni co posrat a nelze udelat drastickou chibu, ale v real.situaci clovek to lepe nauci a vic si to vazi a pak je take jeste pripravenejsi. Na letisti tezko docilis ze ty pri 40km/h predek pujde rovne a pak najednou se zadek utrhne a podobne! Nevym ja to radeni na letisti moc rad nemam i gdyz je to ruku na srdce nejbezpecnejsi.

Ale urcite je nejaka zabyta vesnicka gde neni provoz vecer a pak to lze vyzkouset.

Odkaz ke komentáři
No jako nemyslel jsem na cas a pri provozu, staci osvetlena ulicka v nejake prdely gde vecer treba kolem 12h neni ani pes ani kocka, a pak trosicku zaradit! Jako na letisti vim co my to auto udela, a moc vazne ten smik neberu protoze neni co posrat a nelze udelat drastickou chibu, ale v real.situaci clovek to lepe nauci a vic si to vazi a pak je take jeste pripravenejsi. Na letisti tezko docilis ze ty pri 40km/h predek pujde rovne a pak najednou se zadek utrhne a podobne! Nevym ja to radeni na letisti moc rad nemam i gdyz je to ruku na srdce nejbezpecnejsi.

Ale urcite je nejaka zabyta vesnicka gde neni provoz vecer a pak to lze vyzkouset.

No prave proto potrebuju hodne mista, abych mohl blbnout i pri vyssich rychlostech a zkouset, jak to reaguje, kdy se to utrhne a kdy ne. Nikde nedocilim toho, ze budu mit realny podminky v provozu, snih, led, atd., ale radsi mam kolem sebe mista, nez abych to nekde pri vetsi rychlosti v tmavy vesnici poslal do sloupu, zbytecne, na to se mam rad :lool: Jestli na ledu slapnu na brzdu misto na spojku ve vesnici ve 12 v noci, bude to mit horsi nasledky nez kdyz to samy udelam na tom letisti :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
kdybych si mohl vybrat, jezdim Alfou, taky bych vedel proc :palec: Skoda je tuctovka :palec:

kdybych mohl, tak jezdím jeden den X5,druhý den ML 6.3 AMG, třetí den Lexus 600 LH L, další den S500 6.3 AMG, ale domů by mi stačilo E 6.3 AMG combi :blink:

to nemluvím o Jaguárech, Panameře, SUBARU a jiných autech :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...