Přejít na obsah

Geocaching

xshreck

Doporučené příspěvky

WOW! právě jsem vyluštil jednu libovou mysterku. Už se s mí patlám docela dlouho a dneska to vyšlo :pivo:UVB-36 GC2NV80

Zajimavé, jak dlouho jsi poslouchal, než se objevila ta zpráva???

A mimochodem, dnes máme oslavy :pivo::pivo: Dnes je to právě 12 let, co byla založena první keška :pivo::pivo::pivo:

3. května 2000 Dave umístil první keš hry GPS Stash Hunt - Stash #1 na souřadnicích N 45 17.460 W122 24.800

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Poslouchal jsem celej tejden v práci, měl jsem to puštěný jako podkres. Jednu zprávu jsem chytil náhodou doma večer a druhou po tejdnu v práci.

Pak jsem tejden civěl na shluk různejch slov, nedávajících smysl. Až dneska mě osvítilo, použil jsem transpoziční dekódování a finální souřadnice byly na světě :pivo:

Tak hepy brzdej geokešink :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

:lool: :lool: :lool: Dobrý video :lool: :lool: :lool:

To už je třetí verze kterou jsem viděl: Předvolební, povolební a Geokačerská

Já lovil nedávno - mrcha byla někde 18m vysoko na borovici. Když už jsem tam s malým byl, tak jsem tam vylez. Docela fuška. Zafuněl jsem si brejle, takže jsem logoval poslepu a jednoruč, protože druhou rukou jsem se držel kmenu. Když jsem se, hrdej na svůj výkon, vrátil dolů na zem a čekal od sedmiletého syna slova obdivu, jen tak na mě kouk a povídá: Nějakej zadejchanej, ne?

Odkaz ke komentáři

No právě jsem se koukal na další keše v okolí a většina z nich není přístupná v zimě, nebo je někde na skále.. Ta první co jsem odlovil tak byla taky ve skále, samozřejmě byl sníh, takže než jsem se tam vyšplhal a pak se ještě natáhnout zhruba 1,5m (musel jsem si stoupnout na tu spičku skály).. Takže na další kešku půjdu až opadne sníh :)

DSC00676 (1).jpg

Odkaz ke komentáři

Holy - :D ty deti to vzdycky nejak rozseknou :lool: S tim Adou jsi jeste zapomel na parodii Octavia, nebo jsi to jeste nevidel?? :

Dakie - moje prvni vyprava za keskou byla take ve snehu a u skaly. Tenkrat jsem se na to pripravoval, procital a hltal jsem info na netu no a kdyz jsem se konecne odhodlal vyrazit najit prvni krabku, tak napadlo asi 30cm snehu a hned to bylo zajimavejsi (cti obtiznejsi). Tenkrat jsem mel jeste pouze PDAcko s navigaci, ktera nebyla zrovna vhodna pro geocaching, no do toho ta zima a snih :wacko: No pochopitelne jsme krabku nenasli :D Navigace nas honila +/- 50 m a do toho ten snih. Ani tam nebyli proslapane zadne stopy. No nicmene nas to neodradilo a jakmile slezl snih tak jsme ji uz pak celkem v pohode dohledali.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

:lool: tak tohodle Adolfa jsem neviděl, jen toho, co nechce octavii s klikou :lool:

Já první krabku odlovil se synem, kousek od jeho mateřský školky. Byl nadšenej, tak jsme začalo lovit. Výhoda zdejší oblasti je ta, že většina kešek se dá odlovit i v zimě, takže mě nemusí svrbět prsty a gpska nemusí spát zimním spánkem v brašničce. To mi připomnělo, že musím dát do kupy tu zmudlenou kešku co mi nějakej hajzl zničil.

Jsem zvědavej na novou navi Garmin Oregon 650

Už bude umět ruskej Glonass, takže přesnost bude někde jinde než u klasiky GPS. Jestli to vyjde, tak do ní asi půjdu, podle prvních informací se mi bude určitě líbit. :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak mi v okoli "VYROSTLI" dalsi kesky, takze co nevidet zase pujdu LOVIT... ;)

Jo je tam neco noveho, byl jsem ve tvem "rajonu" minuly tyden v utery a chtel jsem to tam trochu probrat, ale nakonec z toho seslo a na kesky jsem se vubec nedostal. Ale pojedu tam jeste dvakrat v kvetnu, tak snad bude chvilka casu na nejake krabky.

Letos to vubec nejak zanedbavam, ale nas nejmensi clen geotymu uz se naucil na kole, tak predpokladam, ze to bude zase o neco zajimavejsi a vrhnem se na to.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...