Jump to content

Geocaching

xshreck

Recommended Posts

• 6 months later...

Ty jo, kdyz vidim tu OII. s tou jesterku, tak si uvedomuji, ze jeste nemam na me OII samolepku. Sem ji tam mel, ale nejak mi to neladilo do barvy, tak jsem ji zase strhnul, tak musim objednat jinou barvu a rychle ji nalepit.

Jo, jo, co se narodila dcera, už to nejde jako dřív... :D

Ono to pujde, Luban junior kdyz se narodil, tak jsme si take rikali, ze uz nebudem tolik lovit, ale z kocarku se stal tereni geokocarek a slo to taky. Bych ti ukazal fotky jak nekdy vypadal kocarek, teren 4 hvezdicky nebyl problem :lool: :lool: No a ted jsou Lubanovi 3 a neco a uz je to preci jen lepsi, hledani ho zatim bavi, hlavne krabky vetsi nez micro, proste kdyz je co na vymenu, tak to je potom spokojenej. Tak preju male geokacerce at se ji dobre dari a tobe a rodine samozrejme take. Treba se nekde potkame u kese. Ted o vikend (asi v sobotu) se chystame trochu "vyplenit" Melnik a okoli :-) :-)

Co je to za kesuli, hod sem GC kod.

EDIT: jinak vitej mezi stejne postizene nadsence

Dneska mi dorazili dva geocoiny, tak je brzy poslu do obehu :-) tak jsem zvedav jak dlouho vydrzi putovat nez je nakej jouda slohne.

Edited by luban

Aa tak to je mrzute, vypada to jako ve skutecnosti, take se Octavky hodne kradou :(

Chtel jsem puvodne poslat take neco originalniho pekneho, ale prave kvuli tomuto jsem se na to vykaslal a koupil jsem obycejny geocoiny za stovku a poslu je jen tak s cedulkou a hotovo. Prijde doba, kdy pekny geocoin zahlednem v kesi tak jednou dvakrat do roka, protoze to nikdo nebude posilat prave kvuli tem debilkum co to kradou. Geocoiny uz se tak stanou jen sberatelskou zalezitosti a budou videt jen na eventech, bohuzel. :(

Vidíš Sejvi, když se chce, tak to jde :lool:

Mám taky pár takovejch co mi nejdou rozlousknout, kdybys neměl co dělat... :rolleyes:

to Luban: přesně jak píšeš. Teď jsme měli event "366 den v roce", tam bylo k vidění autíčko, který mělo nacestováno přes 32.000 km, majitelka ho ale nedala z ruky. Jen prohlídnout, ale poslat nikam. Moje Octávečka je u nějakýho idiota v německu - nereaguje na meily.

Sejvi - parada, to se hodi, do Chomutova jezdim casto a mam tam uz par kesi take odlovenejch, tak si tuhle hned pridavam do seznamu planovanych k odlovu :-) V Chomutove se mi asi nejvic libila tato: GC16AE4 ten mlejn a i okoli je pekne. Taky si vzpominam, ze jsem tam nasel nekde v nejakym parku moji prvni nanocache, tenkrat jsem byl z toho dobre vykulenej, takovej malej spuntik div ze jsem na to nepotreboval lupu, dneska uz jsou tyhle pidikese bezne.

EDIT: ta blecha mrnava byla tato: GC1E2XG

Edited by luban

luban: To je nahoda zrovna tuto GC1E2XG ted lovim. Uz jsem tam byl DVAKRAT a nenasel. Vim ze je pod postovni schrankou, ale jestli je tak malinka tak jsem asi prehledl... Dej info kde a jak je velka ;)

A proto, premyslim o razitku atd. Kde nakupujete, popripade jaky geocaching SHOP je NEJ?

Tak jsem ti chtel poradit, ale prohlidl jsem si logy a od te doby co jsem tam byl ja, tak byla keska asi tak 5krat ukradena a trikrat zmeneny souradnice ukrytu, takze tam co jsem ji nasel ja (na lavicce) uz zcela jiste neni. Ale je to mrska mrnava, ty se dohledavaji obtizne.

Jinak ja jsem razitko zamitnul, prave z toho duvodu, ze je spousta takovych minikesi kam se ani razitko obtisknout neda, je to dalsi vec do batohu navic a tu tuzku stejne nosit musim, takze razitko e ee. Jinak jsem nakupoval ted tady: geoshop a musim rict, ze velice rychle dodani zbozi. V patek jsem objednal a v pondeli uz jsem to mel doma, jo a platil jsem pres Paypal. Jako zajimavost tam maji tohle: http://www.geokes.cz/geocaching-shop/eshop/6-1-Doplnky/51-2-Na-auto/5/407-Podlozka-pod-SPZ-GEOCACHER-NA-LOVU ja si toho nevsiml kdyz jsem delal objednavku, tak si to asi jeste doobjednam.

EDIT: jinak pro tvoji predstavu velikost te kese je presne jak drzi Holy v ruce tady na strane 4 :-)

Edited by luban

S tim razitkem mas pravdu, jeste rozmyslim jeho koupi. Ted hledam na EBAY.COM nejakou mini tuzku, ktera se da nosit porad sebou. Kdybych se nahodou nachomejtl nekde u nejake kesky, tak at mam tuzku pri sobe... ;)

Dneska se pujdu o poledni pauze na tu mrchu malou zase podivat, snad uz ji uvidim.. ;)

Hele, tužku nehledej na ebay....zajdi do papírnictví, kup si normální hábéčko, štípni ho na tři kousky, jednu stranu ořezej, dětem vezmi krytky z vypsaných fixek a máš za pětikorunu tři tužky, do každejch kalhot jednu.

Jinak Chomutov znám dobře, chodil jsem tam na střední, ale kešuli tam zatím žádnou nemám. Nejblíž mám Klášterec, byl tam vloni nějakej event, tak jsem tam zajel, je to kousek od Ostrova.

Mojí první nano jse lovil na třikrát. Byla na černým nýtovaným plotě. Čuměl jsem na ní, ale netušil jsem, že to není nejt, ale keška. Až když mi kámoš ukázal jak to vypadá, šel jsem najisto.

Jinak já razítko mám, pořád je většina keší který jsem odlovil standartní velikosti, takže razítkuju. Co se obchodů týče, mám dobrý zkušenosti s Tytyty

Edited by Holy
  • 1 month later...

Tak jsem konecne vyfotil moji OII s jesterkou. To dole je keska, moc hezka krabicka ze? Byla skovana za tou poklici. Byla to mysterka a ja ji nemohl rozlousknout, ale jelikoz to tam dobre znam, tak jsem ji celkem snadno nasel metodou BF :-)

A o vikendu padla konecne #500 :pivo::pivo: a jeste neco navic, takze ke dnesnimu dni 516 kouskuuu :)

post-34-0-06734800-1335976135_thumb.jpg

Edited by luban

Bingo, mas FTF ;) tak to bylo jednoduchy, tak 1,5 hvezdicky no. Sem se tam chtel regnout pochopitelne jako Luban, ale uz to bylo obsazeny (mimochodem ten profil vubec neni pouzivany, grrr... :pest: ) no tak jsem si dal "lubik"