Maikl88 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Zdravím, měl bych jen otázku,jestli by mi mohl někdo říct,poradit,jaké je číslo u xenonů před faceliftem.Přestává mi svítit jeden xenon a po vyndání žárovky sem zjistil pouze,že je tam D1S ale kolik číslo (jestli 4300k nebo jiné sem už nikde nenašel.Tak mě jen napadlo,jestli ste to už někdo nedělal a nevíte na 100% co tam je. Chci tam originály.Nemáte s tím někdo zkušenost? Díkec za pomoct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 To je teplota chromaticnosti světla. Musí to tam bejt napsaný. Nicméně standardně je to 4300K... Pokud chceš víc do modra musís vyšší číslo. Jinak doporučuju měnit obě najednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maikl88 Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Jo,já vím,že je to teplota světla,ale mám na té samotné žárovce napsaný fakt jen D1S nic víc,koukal sem i na druhou,ale taky nic.A na netu sem nikde jaka tam patří od vyroby nikde nenašel.Jinak,díkec,taky sem četl,že se mají měnit obě najednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zifčiak Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 tiež idem menit výbojky ale neviem sa rozhodnut či Philips D1S 4700K :http://www.eshopbn.sk/xenonova-vybojka-d1s-osram-philips/26-d1s-philips-4700k-35w-xenonova-vybojka20-12v.html alebo Osram D1S Xenarc 4300K: http://www.eshopbn.sk/xenonova-vybojka-d1s-osram-philips/21-d1s4300k-35w-osram-xenarc-xenonova-vybojka-12v-24v.html Ktoré by ste poradili ma niekto skusenost s tými philips 4700K? rad by som vedel ako to svieti aj za mokra a zniženej viditelnosti. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mik 164 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Dával jsem osram xenarc 4300K. Jen pro info ,když budeš mít venku světlo a výbojku mrkni se v jakém stavu je odrazová plocha paraboly bývá horní část vypálená o pak to dost blbě svítí. Teď jsem to taky řešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Zdravím mám dotaz. Mám světla ze Scauta ( OCt II předface) Lze to předělat na xenony,Nebo xenony jsou jiné svetla jiná čočka atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Ahoj nejde, musíš dát jiná světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 A nevís na kolik by vyslo předelaní na automatické naklápění? a kdo by to udelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 11, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 (upraveno) Tak potřebuješ dva kusy světlometů-stařší bys mohl sehnat tak za 8000kč, pak potřebuješ dvakrát snímač výšky, řídící jednotku a kabeláž - starší tak za 6-7tis. a nová cca 9tis. + práce. Odkud jsi? Jinak předělávka se řeší zde v tomto tématu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24828&hl=xenony - prosím dotazy směřuj spíše tam. díky Upraveno Říjen 11, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Buckethead Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Dával jsem osram xenarc 4300K. Jen pro info ,když budeš mít venku světlo a výbojku mrkni se v jakém stavu je odrazová plocha paraboly bývá horní část vypálená o pak to dost blbě svítí. Teď jsem to taky řešil. Zdravím, jak jsi dostal ven tu parabolu? Je nutno světlo rozřezat, nebo se to dá i jinak? Koupil jsem světla na moji octávku jen s tím rozdílem, že zrcadlová plocha uvnitř světla je černá a mám ten problém, že na starých světlech mám xenony, které bych do těch nových světel chtěl dostat. Ta parabola na těch černých světlech má uchycení na žárovku H7. Stačilo by prohodit ty paraboly a problém bych měl vyřešený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mik 164 Odesláno Říjen 17, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Od xenonu jde parabolka s čočkou vytáhnout dírou zezadu světla. Nic neřezat. Je to ježek v kleci ale jde to. A pokud má čočka s H7 stejné uchycení uvnitř světla jako čočka s výbojkou tak by neměl být problém. Já jsem to nezkoumal. Pokud máš oba druhy světel doma tak do nich mrkni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 Ahoj, našel jsem obchod, kde mají celá Xen.světla (L+P) včetně výbojek za hodně slušnou cenu: http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/65-1-Kategorie-dilu/214-2-Originalni-Svetla-SKODA/5/8257-PREDNI-XENONOVY-SVETLOMET-OCTAVIA-II-OD-R-04-08 Co si o tom myslíte? Díky Hutch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2017 Sdílet Odesláno Leden 6, 2017 píšou tam použitá sada, takže raději bazoš a tam máš za 5k pěkné sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 xena a obyč halogeny maj i jiný motorky naklápění, je lepší koupit celý světla, navíc je potřeba změnit kodování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.