wranislaw Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Ahoj, odesla mi baterie a tak jsem provadel vymenu a vsiml jsem si mastneho zaspineni na prave strane bloku motoru, trochu me to vylekalo. Poradi nekdo moznou pricinu, nez pojedu do servisu? Octavia 2 1.9TDI 77kW BLS predFL 2008. Aktualne najeto 204k km. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 nejspíš se to táhne od tandem pumpy, buď těsnění pod ní nebo netěsní těleso pumpy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Zkus doathnout i venil viko obcas byva volnejsi a tece to kolem tesneni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piras Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Mám stejný motor a stejný problém už registruji rok a je to porad stejný neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Mám stejný motor a stejný problém už registruji rok a je to porad stejný neřeším. Tak jak ti to dopadlo? Mám něco podobného, mám sice motor BXE, ale bude to podobné. říkal jsem si bud těsnění ventilového víka nebo kolem svazku ke vstřikům, tak sem to umyl a zkusím se podívat kde se objeví olej prvně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wranislaw Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Priznam se ze zatim nebyl cas :( ocistil jsem to a budu to jeste pozorovat. Muj servisak se mne ptal jestli se nezvedla hladina oleje, ale ryska je stale stejna. Rekl ze pokud se to jeste ukaze tak mam priject. Rozhodne bych neco nerad zadnebal a nasledek toho byl nejaky vetsi prusvih... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piras Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Priznam se ze zatim nebyl cas :( ocistil jsem to a budu to jeste pozorovat. Muj servisak se mne ptal jestli se nezvedla hladina oleje, ale ryska je stale stejna. Rekl ze pokud se to jeste ukaze tak mam priject. Rozhodne bych neco nerad zadnebal a nasledek toho byl nejaky vetsi prusvih... Došli jste k nějakému závěru se servisákem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wranislaw Odesláno Duben 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Ocistil jsem to, jeste to udelalo maly flicek. Ocistil znovu. A poslednich x tisic km uplne cistota. Takze se to samo zatahlo, asi. :) tobe to dela porad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piras Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Nějakou chvíli to vydrží čisté a pak se to začne táhnout znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.