1.8TSI Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Víte že existuje varianta se 112kW? Nehledal jsem na příč koncernem jestli je to někde v nabídce.. ale Škodovka to opravdu má! V českém konfigurátoru to není, ale je to v dodatku k návodu - změny po září 2009......je to pro Rusko a Ukrajinu... asi nějaká modifikace na jejich kvalitní benzíny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 No a nemaji to treba Rusaci kvuli pojisteni stazeny? Ze by treba meli hranici na 115kW? Jinak se mi to ani nezda, tenhle motor neni nachylny na kvalitu benzinu diky turbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Spíš bych řekl, že je lehce očesaný kvůli ceně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 To s kvalitou benzínu je jen moje doměnka... může to být i ta pojistka. Původně jsem myslel, že je to nějaká Skandinávská modifikace, tam automobilky dodávaly snížené výkony kvůli emisím... ale v SE i NOR mají v nabídce 118... Tak jsem hledal dál a našel nakonec že to je výhradně pro RUS a UK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates_XIV Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Je to čistě z legislativních důvodu. Platěj se tam myslim nějaký daně a 118 už je ve vyšší sazbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 To zní logicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlinsky Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Víte že existuje varianta se 112kW? Nehledal jsem na příč koncernem jestli je to někde v nabídce.. ale Škodovka to opravdu má! V českém konfigurátoru to není, ale je to v dodatku k návodu - změny po září 2009......je to pro Rusko a Ukrajinu... asi nějaká modifikace na jejich kvalitní benzíny... Ruský benzin je kvalitnější než ten náš, o tom ani nepochybuj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.