tomasagr Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 zdravím, chci se zeptat zdali je možné u octavie II MR08 dokodovat, nebo nějakým způsobem dodělat prosvěcování blinkrů jako to mají soudruzi v USA? Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 A důvod? Ono to takhle není homologovaný, takže na STK neprojdeš a nedej bože aby si toho všimli příslušníci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Ano, cez VCDS to nastavit ide :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasagr Odesláno Leden 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Tak samozdřejmě vím, že to není v souladu s naší homologací pro nás. ale mě se to líbí a pokud to jde přes VCDS tak to potom není problém zase předělat na origo. A důvod? : líbí se mě to... TO tomiq07: uměl by jsi mi poradit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 jestli myslíš funkci přední blinkry jako parkovačky, tak mrkni do topicu kódování všechny funkce, tam to najdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twety69 Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Ja sa chcem opýtať ako to začínate do akej polohy dáte svetlá? Mne to funguje tak ze dám hlavný vypínač na polohu parkovacie k a povitiahnem vypínač do polohy hmloviek. Je to takto správne? Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 ne to je spatne, automaticke sviceni na ameriku funguje tak, ze mas vypinac v poloze nula nebo na auto (pokud je svetlo) a mlhovky se ti rozsviti jen vpredu po odbrzdeni rucni brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twety69 Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Aha takže takto to je ďakujem Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 A prečo to takto robiť? Ja som tam dal T10 oranžové celosklo žiarovky do parkovačiek a mám to isté v prípade že sa to policajtom nebude na ceste páčiť, mam v kaslíku dve T10 sklenky tak to vymením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.