Přejít na obsah

vadná žhavicí svíčka - hlási VAG, ale je OK, kde je problém ?

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi, diagnostika mi hlásí vadná žhavička na 2 válci.

1 Fault Found:
005659 - Glowplug for Cylinder 2 (Q11)
P161B - 000 - Open Circuit
Freeze Frame:
Fault Status: 01110000
Fault Priority: 3
Fault Frequency: 1
Reset counter: 255

Dal jsem novou svíčku, hlásí pořád, přitom startuje normálně i teď když bylo -18°C. Prostříknul jsem sprejem na kontakty napojení na svíci i ten kulatý svazek co je napojen u bloku motoru. Pořád se opakuje ona chybová hláška ... nevíte kde může být problém ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak vyměněna ŘJ žhavení jak psal Rolbař a je to OK.

edit: takže dneska se závada objevila ve VAGu zase, tak půjdu po kabelech. Tou ŘJ to v mém případě nebylo. Kdyby měl někdo zájem tu ŘJ, prodám tu funkční starou za 1/2 ceny nové, když tak SZ. Jdu se na netu podívat po kabeláži ...

Odkaz ke komentáři

to jsi koupil dobře :) taky mam stejnou chybu, a nevim jak dlouho je v aute ta baterka ale vypada že je original z vyroby takže 8 roku. tak pak dej vedet jestli to je tim.

a ještě jak velkou tu baterku jsi koupil ? bo každy tam rve co největší, ale ja tam ted mam 61 nebo 62 Ah

Odkaz ke komentáři

no není to tím, že čím větší tím lepší ... jde o to, aby to ukrmil alternátor ... originál od Škodvky byla baterie o kapacitě 12V 61Ah 330A. Koupil jsem Excide Premium 12V 64Ah 640A. Takže kapacitně skoro stejně, ale startovací proud cca 2x větší.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

mne to robí tiež na druhom valci, kabeláž O.K. ale len prepípnutá. Tažko povedať ako sa to chová pri prúdovom odbere ci tam neni prechodový odpor a blbne to až pod záťažou. Motor BLS, baterku som dal fungel novú, a furt to isté. Dal som Bosch 77Ah, mám ešte v zálohe jednu RJ žhavenia, je sice používaná ale bola za hubičku. Tak to skusim.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...